Μήλος: Διεθνή αφιερώματα για το παραμυθένιο νησί των Κυκλάδων – «Ευλογημένες διακοπές»

2
Μήλος:-Διεθνή-αφιερώματα-για-το-παραμυθένιο-νησί-των-Κυκλάδων-–-«Ευλογημένες-διακοπές»

Στο επίκεντρο τουριστικών δημοσιευμάτων η Μήλος. Γραφικά λευκά ελληνικά σπίτια, υπέροχες βόλτες, χαλάρωση και απέραντη θάλασσα, είναι μερικές περιγραφές διεθνών ΜΜΕ για το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Μήλος συγκεντρώνει δημοσιεύματα από δημοφιλείς τουριστικούς ιστότοπους – bloggers αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των δημοτικών Αρχών.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό «Conde Nast Traveller» φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του έκδοση, τη Μήλο και το χωριό Κλήμα ως ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ελλάδας.

Αφιέρωμα στη Μήλο κάνει και το Αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι «tvblackbox», αναφέροντας ότι «… Το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό στα ελληνικά νησιά περιμένει τους επισκέπτες στη Μήλο, όπου λευκοί ηφαιστειακοί βράχοι καμπυλώνουν σαν μάρμαρο σε έντονες γαλάζιες θάλασσες».

Παράλληλα, η blogger DYMPHE (βλ. πάνω) με πάνω από 80 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram γράφει : «… Η Πλάκα είναι η πρωτεύουσα του νησιού και σίγουρα το πιο όμορφο χωριό της Μήλου. Θα βρείτε εδώ όλα τα είδη γραφικών λευκών ελληνικών σπιτιών. Η βόλτα εδώ είναι μια υπέροχη και πολύ χαλαρωτική δραστηριότητα. Αυτό που είναι υπέροχο, είναι ότι δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα στο χωριό, γεγονός που κάνει το περπάτημα εδώ καλύτερο».

Τέλος ο blogger Dave που εστιάζει στην Ελλάδα και το Bike Touring αναφέρεται στη Μήλο σαν «ένα μικρό νησί με μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα και ένα από τα μέρη που έχει ευλογηθεί από τη Μητέρα Φύση με ένα φανταστικά μοναδικό τοπίο…»!

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις