Μάνος Γαβράς: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό – Ραγίζει καρδιές το μήνυμά του

0
Μάνος-Γαβράς:-Βαρύ-πένθος-για-τον-ηθοποιό-–-Ραγίζει-καρδιές-το-μήνυμά-του

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Μάνο Γαβρά.

Ο ηθοποιός περνά δύσκολες στιγμές αφού έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Ο ίδιος με ένα μήνυμα στο Instagram έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Το μήνυμά του ραγίζει καρδιές.

Ο Μάνος Γαβράς έγραψε: «Πάντα σου φώναζα “τελείωνε ρε μπαμπά” όταν ήθελα να μπω στο μπάνιο για να ετοιμαστώ γιατί είχες εμμονή με την καθαριότητα και όποτε έμπαινες αργούσες να βγεις. Μακάρι να σε είχα ακόμα κοντά μου κι ας μην έβγαινες ποτέ. Ας πλενόμουν έξω στην αυλή στο κρύο με το λάστιχο. Φτάνει μόνο να ήξερα ότι είσαι ακόμα εκεί μέσα να καθαρίζεις το σώμα σου για να γίνει όσο καθαρή ήταν και η ψυχή σου. Από μικρό παιδί όπου κι αν βρισκόμουν στην Κρήτη θυμάμαι τον κόσμο να μου λέει “Του Αντώνη είσαι μπρε ο μικιός; Να ξέρεις ότι καλύτερος άνθρωπος από τον πατέρα σου δεν υπάρχει” .

Το ίδιο μου έλεγαν και χθες την ώρα που σε αποχαιρετούσα. Είμαι ακόμα ο μικιός σου αλλά χθες έγινα άνδρας για πρώτη φορά. Χθες μου κόπηκε ο ομφάλιος λώρος για πρώτη φορά και τώρα αιωρούμενος ψάχνω να βρω προς ποια κατεύθυνση βρίσκεται το μπροστά . Σε λατρεύω πατέρα μου. Θα μου λείπεις όσο υπάρχω ακόμα στον κόσμο αυτό. Θα προσέχω τη μητέρα μας που τόσο αγάπησες ώσπου να ανταμώσετε ξανά .

Σε φιλώ γλυκά. Ο μικιός σου» και δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάνου Γαβρά

Δείτε την παρακάτω!

ΠΗΓΗ: