Μάινας για τους Μεν και τους Δεν:«Έκοβα συνέχεια τα πλάνα…»

0
3
Μάινας-για-τους-Μεν-και-τους-Δεν:«Έκοβα-συνέχεια-τα-πλάνα…»

O Στέλιος Μάινας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται και στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μεταξύ άλλων για την σειρά «Οι Μεν και οι Δεν», που πρωταγωνιστούσε και από εκείνον τον ρόλο τον γνωρίσαμε.

Ο Στέλιος Μάινας είπε: «Ήταν ένα τρελό πράγμα. Πήγε πάρα πολύ καλά την πρώτη χρονιά κι έτσι συνεχίσαμε 132 επεισόδια. Εγώ είμαι ένας ασύλληπτος χάχας, δηλαδή εγώ δεν είμαι ένας κωμικός ηθοποιός, δεν την έχω στο τσεπάκι την κωμωδία, δεν την ξέρω. Που σημαίνει οτιδήποτε αστείο είναι, είμαι ο πρώτος που γελά. Αφού η Κοτρώτση, μία φοβερή σκηνοθέτιδα, έλεγε Μάινα σε παρακαλώ σταμάτα να γελάς να πάμε γύρισμα. Δεν γίνεται να το κόβεις συνέχεια, έκοβα συνέχεια τα πλάνα. Πέρασα πάρα πολύ καλά, ήταν μια απενεχοποίηση τώρα που λέμε. Ότι πιο τρελό, ότι πιο παλαβό.»

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Μενεγάκη: Η εντυπωσιακή φώτο από την Άνδρο και το look που θα αντιγράψεις!

Και τόνισε ο ηθοποιός: «Θέλω να σου πω μετά από αυτά τα χρόνια που περάσανε, εμείς όποτε μπορούμε βρισκόμαστε ως παρέα για να λέμε χαζομάρες πάλι. Όχι για να θυμόμαστε τους Μεν κα τους Δεν αλλά επειδή θέλουμε να έχουμε ένα μίτο που δεν θέλουμε να σπάσει».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

ΠΗΓΗ: