Λουτσέσκου: «Έτσι έφτασα να ανοίξω την πόρτα του ΠΑΟΚ»

1
Λουτσέσκου:-«Έτσι-έφτασα-να-ανοίξω-την-πόρτα-του-ΠΑΟΚ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αναλάβει κάποια ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, επιθυμία και δικαίωμα του είναι όπως είπε να επιλέξει τον σύλλογο που θα εργαστεί το καλοκαίρι και αναφέρθηκε στις προηγούμενες εμπειρίες που είχε μεταξύ αυτών και το πέρασμα του από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017.

Η εμπειρία που είχε κάποια στιγμή αναλαμβάνοντας την Πετρολούλ τέτοια εποχή δεν αποδείχθηκε η καλύτερη επιλογή της καριέρας του Ρουμάνου προπονητή, όπως εξήγησε σε συνέντευξη του στη Ρουμανία.

«Αποφεύγω να κάνω προφορικές συμφωνίες αυτή τη στιγμή. Προτιμώ να περιμένω λίγο περισσότερο και να καταλάβω ακριβώς τι θέλω. Έχω πετύχει και υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρον. Και για τώρα αλλά και για το καλοκαίρι. Προσπαθώ να εξοικονομήσω χρόνο. Για μένα, αυτές είναι πολύ ελκυστικές καταστάσεις. Είναι πιο δύσκολο για μένα να αποδεχτώ να κάνω αυτά τα βήματα πίσω, το έκανα μία φορά και ίσως αρκετές φορές. Από την Ραπίντ και τον προημιτελικό στην Ευρώπη, δύο φορές διαδοχικός νικητής του Κυπέλλου.

Πήγα επίσης στην Ξάνθη κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά μου βγήκε σε καλό στο τέλος, γιατί άνοιξα μια σημαντική πόρτα στην Ελλάδα και κατέληξα να ζήσω αυτήν την τεράστια επιτυχία στον ΠΑΟΚ.

Τώρα είμαι σε άλλο επίπεδο και ναι, δεν θα δεχόμουν τίποτα. Με όλο τον σεβασμό στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά νομίζω ότι έχω κερδίσει το δικαίωμα να επιλέξω αυτό που θέλω για το μέλλον μου», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΗΓΗ: