Λεουτσάκος για Super League 2: «Ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών»

1
Λεουτσάκος-για-super-league-2:-«Ένα-από-τα-πιο-συναρπαστικά-πρωταθλήματα-των-τελευταίων-ετών»

Η Super League 2 μετά από μήνες κατεβαίνει στη σέντρα με τις ομάδες να είναι έτοιμες για την έναρξη της σεζόν αυτό το σαββατοκύριακο. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στην ΕΡΤ3 τονίζοντας ότι το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 θα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών. Για τη συμμετοχή της Δόξας Δράμας τόνισε πως θα γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ πρόσθεσε πως το επόμενο βήμα της διοργανώτριας αρχής είναι και η έναρξη της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεουτσάκος στην ΕΡΤ3:

«Ευτυχώς ξεκινάμε. Μετά από ένα μακροχρόνιο αγώνα. Το επόμενο βήμα είναι να ξεκινήσει και η Φούτμπολ Λιγκ».

Για την απόφαση για αναβολή των αγώνων της Δόξας:

«Έχει κάνει προσφυγή η Δόξα. Θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες τι θα γίνει».

Για την επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας που ανέφερε ότι αν τυχόν δεν βγουν οι ημερομηνίες δεν διεξαχθούν τα πλέι όφ και πλέι άουτ:

«Φέτος πήραμε κάποιες αποφάσεις πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα για να είμαστε πιο οργανωμένοι. Για να μην έχουμε τα θέματα περσινά, σε περίπτωση που έρθει τρίτο κύμα πανδημίας. Θεωρώ ότι είναι μια σημαντική εξέλιξη αυτή, για να γνωρίζουν όλοι πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, πως τελειώνει».

Για τις προσδοκίες του για το φετινό Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 είπε:

«Είναι σημαντικό ότι το Κρατικό κανάλι μας συμπαραστέκεται και σας ευχαριστούμε. Η ΕΡΤ3 φέτος θα δείξει από τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Οργανωμένες και καλές οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε καλό ποδόσφαιρο». 

ΠΗΓΗ: