Λένα Δροσάκη: Θεαματική η αλλαγή της! Έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης

0
Λένα-Δροσάκη:-Θεαματική-η-αλλαγή-της!-Έχασε-όλα-τα-κιλά-της-εγκυμοσύνης

Ο γιος της ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και φέτος θα περάσουν ένα ακόμη μοναδικό Πάσχα.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Με αυτά τα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι ο Κώστας Παπαδόπουλος

«Είναι ένα συναίσθημα που δεν το φαντάζεσαι! Δηλαδή, ακόμη και τώρα που το βιώνω, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Είναι αυτή η πρώτη αγωνία για το παιδί, για το πώς είναι, αν είναι καλά, αν έφαγε και για τις πολύ βασικές ανάγκες του. Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος… έπεσα κάτω, έκλαιγα, γελούσα… είχα αγωνία για το πώς θα το πω στον Αλέξανδρο. Είχε πρεμιέρα τότε για μια θεατρική παράσταση και έλεγε… Να τον περιμένω; Να του το στείλω σε μήνυμα; Δεν άντεχα», έχει δηλώσει η ηθοποιός για τις αλλαγές που ήρθαν στην ζωή της μετά το μωρό.

Η όμορφη ηθοποιός όπως η ίδια είχε αποκαλύψει, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είχε πάρει 27 κιλά.

«Πήρα 27 κιλά στην εγκυμοσύνη και τώρα μου έχει μείνει να χάσω δέκα. Έχασα δεκαπέντε με το που βγήκα. Με το παιδί τρέχεις, οπότε τα χάνεις», είχε πει έχοντας ήδη χάσει τα πρώτα 15.

Στη φωτογραφία πάντως που είδαμε εμείς, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής είδαμε μια Λένα πιο αδύνατη από ποτέ. Έχει πλέον χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική.

«Να μην ξεχάσω : να μοιράζομαι τη χαρά , με ένα χαμόγελο ,με ένα βλέμμα γεμάτο κατανόηση ,να λέω Σαγαπω , να αγαπώ τον εαυτό μου ! Να χαίρομαι και να λυπαμαι χωρίς ενοχές !

Καλή ανασταση στις καρδιές μας !!», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα.

Δες την κι εσύ στη gallery

ΠΗΓΗ: