Κώστας Κόκλας: «Όλοι έχουμε μνήμες από γυναίκες που βίωναν κακοποίηση»

3
Κώστας-Κόκλας:-«Όλοι-έχουμε-μνήμες-από-γυναίκες-που-βίωναν-κακοποίηση»

Κώστας Κόκλας: Όσα δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις στο χώρο του θεάματος.

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά, μέσα από την κρατική τηλεόραση και τη σειρά. Ο Κώστας Κόκλας συνεργάζεται ξανά με την Καίτη Κωνσταντίνου, ενώ μιλά ανοιχτά για τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του θεάματος…

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: House of Fame: Όλες οι εμφανίσεις, η παίκτρια που αποχώρησε πρώτη και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τι σας γοητεύει στον Τάσο τον ήρωα που υποδύεστε στην «Τούρτα της μαμάς»;

Πρόκειται για ένα ρόλο ο οποίος έχει πολλά περιθώρια για αυτοσχεδιασμό, ένα χαρακτήρα άμεσα αναγνωρίσιμο. Είναι ο τυπικός Έλληνας πατέρας, ο πατριάρχης της οικογένειας, που προσπαθεί για το καλύτερο για τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Έχει βέβαια και αρνητικά στοιχεία τα οποία είναι δοσμένα με πολύ χιούμορ. Είναι τσιγκούνης και φιλοχρήματος. Μοιάζει με χαρακτήρες που έχω υπαδυθεί στο παρελθόν. Θα πω πως, πέραν όλων των άλλων με γοητεύει και με εξιτάρει επίσης ότι συνεργάζομαι με την αγαπημένη φίλη μου Καίτη Κωνσταντίνου.

Πραγματικά, κρατά χρόνια η κολόνια. Υπήρξατε αχτύπητο δίδυμο στα «Εγκλήματα».

Και περάσαμε μια υπέροχη διετία. Έπειτα συνεργαστήκαμε ξανά στο θέατρο. Έχουμε αναπτύξει έναν κώδικα επικοινωνίας. Περνάμε όμορφα στη δουλειά μαζί.

Παρά το όχι έχουν περάσει είκοσι τέσσερα χρόνια από την πρώτη μετάδοση της σειράς, τα «Εγκλήματα» κάνουν ακόμη υψηλή τηλεθέαση στις επαναλήψεις.

Είναι ξεχωριστό ότι έχουν μεγαλώσει αρκετές γενιές με τα «Εγκλήματα» Υπάρχουν παιδιά που είναι εννέα χρόνων, ο γιος μου, και γνωρίζουν τη σειρά. Άξιζε ο κόπος μας.

Έρχομαι και στο θέμα των ημερών με τις καταγγελίες ηθοποιών για συναδέρφους σας. Σας στεναχωρεί ο πόνος που βγάζουν αυτοί οι άνθρωποι, μιλώντας για τα όσα έχουν βιώσει;

Βέβαια με στεναχωρεί, όχι μόνο τώρα που ήρθε στην επικαιρότητα, αλλά από πάντα. Δεν παρατηρούνται μόνο στη δική μας δουλειά αυτά τα φαινόμενα. Όλοι έχουμε μνήμες από γυναίκες που βίωναν κακοποίηση από τους συζύγους τους, όπως και από άθλιες συμπεριφορές προσώπων με εξουσία. Σκοπός πια είναι να καλυτερεύσει η κοινωνία, να σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας και να μην μπερδεύουμε το κρεβάτι μας με τη δουλειά.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

ΠΗΓΗ: