Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η συγκινητική φωτογραφία και το μήνυμα της συζύγου του από το θεραπευτήριο

1
Κωνσταντίνος-Αγγελίδης:-Η-συγκινητική-φωτογραφία-και-το-μήνυμα-της-συζύγου-του-από-το-θεραπευτήριο

Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο facebook η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή που δίνει εδώ και 4 χρόνι τη δική του μάχη.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη νύχτα που ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.

Από εκείνο το βράδυ, ο αγαπημένος παρουσιαστής ανεβαίνει κάθε μέρα τον δικό του Γολγοθά, έχοντας όμως συνεχώς στο πλευρό του, φύλακα άγγελο την αγαπημένη του σύζυγο, Εβελίνα Βαρσάμη, αλλά και τον γιο τους,

Πριν λίγο καιρό μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υποβλήθηκε σε ένα σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι του από το οποίο κατάφερε να βγει νικητής χαρίζοντας το χαμόγελο στην οικογένειά του και την ελπίδα πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερα.

Όλο αυτό το διάστημα, ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν έχει σταματήσει της φυσιοθεραπείες του προκειμένου να φτάσει όσο πιο σύντομα γίνεται στην αποκατάσταση.

Έτσι, πριν λίγες ώρες βρέθηκε και πάλι στο ειδικό θεραπευτήριο. Η Εβελίνα Βαρσάμη που όπως πάντα, ήταν μαζί του δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook στέλνοντας ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα.

«Φυσικοθεραπεια!!! Δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε!!! Συνεχίζουμε δυναμικά!!! Πάμε Κωνσταντίνε μου!!!! Καλή Ανάσταση σε όλους μας!!», έγραψε στο facebook η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις