Κρούσματα σήμερα: «Βουλιάζει» από κορονοϊό η Αττική με 741 μολύνσεις – Ψηλά Θεσσαλονίκη και Αχαΐα

2
Κρούσματα-σήμερα:-«Βουλιάζει»-από-κορονοϊό-η-Αττική-με-741-μολύνσεις-–-Ψηλά-Θεσσαλονίκη-και-Αχαΐα

Κρούσματα σήμερα: Τεράστια ανησυχία για την Αττική από τα σημερινά (19.02) επιδημιολογικά δεδομένα. «Πνίγεται» το κέντρο της Αθήνας. Τι γίνεται στις «κόκκινες» περιοχές.

Ανησυχητικά είναι τα δεδομένα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (19.02) από τον ΕΟΔΥ, καθώς επιβεβαιώθηκαν 1.460 κρούσματα κορονοϊού στη χώρα το τελευταίο 24ωρο.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: GNTM: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή έγινε! Η Μαριαγάπη έκοψε τα μαλλιά της κοντά και είναι μια άλλη

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στην Αττική, όπου τα νέα κρούσματα ήταν 741, με το κέντρο της Αθήνας να «φλέγεται» από κορονοϊό συγκεντρώνοντας 230 νέες μολύνσεις μέσα σε 24 ώρες, τα περισσότερα από κάθε άλλη περιφέρεια στη χώρα.

Εξόχως ανησυχητική η κατάσταση και στα Δυτικά Προάστια, όπου ο Δυτικός Τομέας Αθηνών είχε 140 κρούσματα, όντας τρίτος Πανελλαδικά στις μολύνσεις του τελευταίου 24ωρου.

Αρκετά αυξημένος ο αριθμός κρουσμάτων και στα Βόρεια Προάστια (82), αλλά και στον Πειραιά που είχε 109 μολύνσεις…

Στα «κόκκινα» Θεσσαλονίκη και Αχαΐα, τι γίνεται με τις περιοχές που οδεύουν σε σκληρό lockdown

Για ακόμα μια ημέρα η Θεσσαλονίκη παρουσίασε αυξητικές τάσεις, καταγράφοντας 142 νέα κρούσματα κορονοϊού σε ένα 24ωρο, τα δεύτερα περισσότερα στη χώρα μετά το κέντρο της πρωτεύουσας. Εξίσου υψηλά τα δεδομένα και στην Αχαΐα, που είχε 104 νέα κρούσματα με τρομακτική αναλογία ανά 100.000 πληθυσμού που έφτασε στο 33,52.

Στις περιοχές όπου αναμένεται να ανακοινωθούν αυστηρά μέτρα, το Ηράκλειο είχε 23 νέα κρούσματα, τα Ιωάννινα 21 ενώ η Κάλυμνος είχε 7 με την αναλογία ανά 100.000 πληθυσμού να φτάνει στο 23,77.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ: