Κρίστιαν Έρικσεν – EURO 2020: Το συγκινητικό μήνυμα στους συμπαίχτες του – Γιατί ανησυχεί

1
Κρίστιαν-Έρικσεν-–-euro-2020:-Το-συγκινητικό-μήνυμα-στους-συμπαίχτες-του-–-Γιατί-ανησυχεί

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στους συμπαίχτες του στην εθνική της Δανίας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά την κατάρρευσή του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Φινλανδία

Βιντεοκλήση με τους συμπαίχτες του είχε ο Κρίστιαν Έρικσεν από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται μετά την κατάρρευσή του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Φινλανδία.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της εθνικής Δανίας Κάσπερ Χιούλμαντ ο Έρικσεν δήλωσε πιο ανήσυχος για τους συμπαίχτες από ό,τι για τον εαυτό του.

«Ο Κρίστιαν ήταν ανήσυχος για εμάς και την οικογένειά του. Μας είπε “δεν θυμάμαι πολλά, ανησυχώ περισσότερο για εσάς φίλοι μου. Πιστεύω ότι νιώθετε χειρότερα από ό,τι εγώ. Εγώ νιώθω ότι είμαι έτοιμος για προπόνηση”» αποκάλυψε ο Χιούλμαντ

Σύμφωνα με τον ίδιο «αυτή είναι μια τυπική αντίδραση του Κρίστιαν. Είναι φοβερός παίχτης αλλά ακόμα πιο φοβερός ως άνθρωπος. Θα ήθελε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Ήταν καλό για εμάς που τον είδαμε να χαμογελάει και θα προσπαθήσουμε να συνέλθουμε και να αγωνιστούμε για τον Κρίστιαν».

«Θα προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε την κανονικότητα όσο είναι δυνατόν. Για ορισμένους μπορεί να είναι ακόμα νωρίς να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δύναμη για να συνέλθουμε» κατέληξε ο προπονητής της Εθνικής Δανίας.

Δύσκολο να ξαναπαίξει μπάλα – «Πέθανε και επανήλθε»

Ο Δανός ποδοσφαιριστής είναι μάλλον απίθανο να ξαναπαίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο, εκτιμούν ειδικοί.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ: