Κορονοϊός: «Βόμβα» Τζανάκη στο Newsbomb.gr για 5.000 κρούσματα σήμερα ή αύριο

0
Κορονοϊός:-«Βόμβα»-Τζανάκη-στο-newsbombgr-για-5.000-κρούσματα-σήμερα-ή-αύριο

Κρούσματα σήμερα: Δραματική εκτίμηση του καθηγητή Πνευμονολογίας, Νίκου Τζανάκη για πιθανό νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού σήμερα, Τρίτη, ή αύριο στη χώρα μας – Όπως τόνισε, στο Newsbomb.gr τα κρούσματα μπορεί να «αγγίξουν» ακόμη και τα 5.000.

«Σήμερα ή αύριο μπορεί να έχουμε ρεκόρ κρουσμάτων. Ας ελπίζουνε να είναι η τελευταία υψηλή μέτρηση και να έχουμε αποκλιμάκωση στη συνέχεια», ανέφερε στο Newsbomb.gr, o Νίκος Τζανάκης, καθηγητής Πνευμονολογίας, Διευθυντής Πνευμονολογικής κλινικής Νοσοκομείου Ηρακλείου.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Μαριαλένα – Σάκης: Ξεπλύθηκαν μαζί αγκαλιά, γιατί πίστευαν ότι οι κάμερες δεν καταγράφουν

Σε σχετική ερώτηση για το εάν θα δούμε 5.000 κρούσματα, ο ίδιος είπε πως «μπορεί να ακουμπήσουμε ή να έχουμε το πρώτο 5.000 εάν γίνουν 65.000 με 67.000 τεστ».

Αχαΐας: Σε οριακό σημείο το ΕΣΥ

Η κατάσταση στην περιοχή μας, σε σχέση με τα νοσοκομεία, είναι σε οριακό σημείο. Έχουν εξαντλήσει τις δυνάμεις τους», ανέφερε χαρακτηριστικά – περιγράφοντας την κατάσταση στο ΕΣΥ – ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, αρμόδιος για θέματα υγείας, Χαράλαμπο Μπονάνος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας που στα νοσοκομεία νοσηλεύονται τόσα πολλά άτομα «αλλά το θετικό είναι ότι σύμφωνα με τους ειδικούς τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται μια μικρή μείωση των ενεργών κρουσμάτων», σημείωσε ο κ. Μπονάνος.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

ΠΗΓΗ: