Κοροναϊός: Αρνητικά τα δύο τεστ της 7χρονης που νοσηλεύεται διασωληνωμένη

0
2
Κοροναϊός:-Αρνητικά-τα-δύο-τεστ-της-7χρονης-που-νοσηλεύεται-διασωληνωμένη

Αρνητικά ήταν τα δύο τεστ στα οποία υποβλήθηκε μια 7χρονη που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Παίδων» Αγλαΐα Κυριακού μετά από τροχαίο που είχε με την οικογένειά της στη Νάξο.

Το πρώτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε η 7χρονη έδειξε ότι είναι θετική στον κοροναϊό.

Στα δύο επόμενα τεστ που της έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι ήταν αρνητικό στον κοροναϊό.

Σημειώνεται πως πλέον σε όλα τα νοσοκομεία γίνονται τεστ για τον Covid-19 στους ασθενείς πριν την εισαγωγή τους στις ΜΕΘ, στην περίπτωση της 7χρονης θα γίνει και δεύτερο τεστ κοροναϊού.

Το χρονικό

Συγκεκριμένα το κορίτσι επέβαινε με την οικογένειά της στο αυτοκίνητο, όταν ο πατέρας της έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Κατά τη σφοδρή σύγκρουση του οχήματος σε τοίχο τη ζωή της έχασε η μητέρα της 7χρονης,  ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά τα μεγαλύτερα αδέλφια της όπως και ο πατέρας.

Η 7χρονη απεγκλωβίστηκε από άνδρες της πυροσβεστικής (μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της) από τις λαμαρίνες του οχήματος.

Σημειώνεται ότι η 7χρονη μετά το σφοδρό τροχαίο νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Παίδων» Αγλαΐα Κυριακού στο περώτενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες βρέθηκε και θετική στο τεστ Covid-19 που έκανε κατά την εισαγωγή της στη ΜΕΘ.

Γράψτε το σχόλιό σας

ΠΗΓΗ: