Κοντοβά: Υιοθετεί κοριτσάκι! Η πρώτη φωτό αγκαλιά με την μικρούλα – Στο πλευρό της ο Καλημέρης

2
Κοντοβά:-Υιοθετεί-κοριτσάκι!-Η-πρώτη-φωτό-αγκαλιά-με-την-μικρούλα-–-Στο-πλευρό-της-ο-Καλημέρης

Είναι ίσως η πιο ευχάριστη είδηση που ακούσαμε το τελευταίο διάστημα. Η Χριστίνα Κοντοβά υιοθετεί κοριτσάκι από την Ουγκάντα και μόλις το ανακοίνωσε!

Η σχεδιάστρια μόδας, Χριστίνα Κοντοβά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ότι έγινε ανάδοχη μητέρα ενός κοριτσιού, για τo οποίo έχει ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας του.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Η Φάρμα: Ο καβγάς και η οικειοθελής αποχώρηση – Μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε

Όπως η ίδια έγραψε σε αυτό το «ταξίδι» κοντά της είναι από την αρχή ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης.

Στη μακροσκελή της ανάρτηση μιλά για τη ζωή της στην Ουγκάντα, πώς πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τη διαδικασία της υιοθεσίας ενώ αποκάλυψε και την ευχάριστη είδηση.

«Adopting Ada

Τους τελευταίους μήνες ζω στην Ουγκάντα, εκτός από λίγες εβδομάδες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου….

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα.

Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα.

•στην Ουγκάντα αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ίδια διαδικασία περίπου 20 οικογένειες Ελλήνων

•σε αυτό τα «ταξίδι», από την αρχή, είναι δίπλα μας ο Τζώνη @jkalimeris».

Κάτω από το ποστ πολλές επώνυμες φίλες της σχολίασαν δίνοντας της τις καλύτερες ευχές.

Δες την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το κοριτσάκι της.

ΠΗΓΗ: