Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα στον Δήμο Αγρινίου

0
Κοινόχρηστα-ηλεκτρικά-ποδήλατα-στον-Δήμο-Αγρινίου

Στη διάθεση των πολιτών βρίσκονται πλέον τα ηλεκτρικά ποδήλατα του Δήμου Αγρινίου, τα οποία θα χρησιμοποιούνται δωρεάν από τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης για τις μετακινήσεις τους.

Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους τους ενήλικους πολίτες, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Αγρινίου. Τα ειδικού τύπου ηλεκτρικά ποδήλατα έχουν εγκατασταθεί στα εξής σημεία: Οδός Πολυζωίδη (Δικαστήρια), έναντι Αρχαιολογικού Μουσείου, οδός Καλλέργη 5 (Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία), οδός Β. Σκιαδά 1 (Πλατεία Άρη Βελουχιώτη), πλησίον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, στον Περιβάλλοντα Χώρο του Πανεπιστημίου, οδός Γούναρη 45 (έμπροσθεν γηπέδων μπάσκετ), συμβολή των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου, αλλά και εντός του Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης (Parking) στην πλατεία Δημάδη.

Η χρήση του συστήματος γίνεται είτε με τη χρήση της εφαρμογής Agrinio Bikes, η οποία είναι διαθέσιμη σε iOS και Android, είτε με τη χρήση της ηλεκτρονικής RFID κάρτας. Το σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων του Δήμου Αγρινίου θα παρέχεται δωρεάν και η πολιτική ορθής χρήσης του ορίζεται αυστηρά στη μία ώρα. Δελτίο Τύπου

ΠΗΓΗ: