Κλειστή η στάση «Φάληρο» λόγω της φιέστας του Ολυμπιακού

1
Κλειστή-η-στάση-«Φάληρο»-λόγω-της-φιέστας-του-Ολυμπιακού

Οι συρμοί του ηλεκτρικού δεν θα σταματούν στη στάση Φάληρο από τις 16.00, λόγω της φιέστας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος.

Η απόφαση πάρθηκε από την Αστυνομία, δεδομένου ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 19.30, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η ερυθρόλευκη γιορτή.

Σκοπός είναι να αποφευχθεί η κάθε πιθανότητα παρουσίας κόσμου έξω από το γήπεδο, καθότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στην εξάπλωση του ιού. 

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει τη φετινή φιέστα από το σπίτι του.

Θυμίζουμε τη σχετική ανακοίνωση των πρωταθλητών Ελλάδας:

«Την Τετάρτη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζει το 46ο ένδοξο Πρωτάθλημα της Ιστορίας μας!

Οι φίλαθλοί μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη λιτή εκδήλωση από τις τηλεοράσεις τους, ελπίζουμε για τελευταία φορά μακριά μας.

Όλοι μας θα θέλαμε να γιορτάσουμε σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και όλοι μας κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη των φιλάθλων μας να γιορτάσουν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Όμως έχουμε μπροστά μας αμέτρητες φιέστες για να πανηγυρίσουμε μαζί!


Τώρα προέχει να προστατέψουμε την κοινωνία και τις οικογένειές μας αφού η Πανδημία είναι ακόμη εδώ.

Τώρα που φτάνουμε στο τέλος του τούνελ και με τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας βλέπουμε το φως της επιστροφής στη ζωή μας, ας μην βάλουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας και ας σεβαστούμε τα πρωτόκολλα που υπάρχουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  • Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Φιέστα οι μεν, να χαλάσουν τη γιορτή οι δε
  • Η ώρα τα βασικά… όπλα του Ολυμπιακού να ανεβάσουν ξανά φουλ στροφέ

ΠΗΓΗ: