Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Ο Ουίλιαμ ζήτησε τον «πάγο» με τον Χάρι

0
Κηδεία-πρίγκιπα-Φίλιππου:-Ο-Ουίλιαμ-ζήτησε-τον-«πάγο»-με-τον-ΧάριH κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου στάθηκε αφορμή για να μιλήσουν για πρώτη φορά από κοντά, ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Oυίλιαμ.

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Ο Ουίλιαμ ζήτησε τον «πάγο» με τον Χάρι

Σύμφωνα με την Daily Mail τα δύο αδέλφια αποχωρώντας από την κηδεία, αν και είχε προβλεφθεί να επιβιβαστούν σε κρατικά αυτοκίνητα προκειμένου να μεταβούν στο χώρο της ταφής, επέλεξαν να μεταβούν πεζή. Εκεί η κάμερα τους έπιασε να έχουν την πρώτη συνομιλία τετ α τετ, τουλάχιστον δημόσια. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει ακόμα τι είπαν.

Σχολιάζοντας τη συνομιλία που είχαν τα δύο αδέλφια σήμερα, ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Τζούντι Τζέιμς είπε στο MailOnline: «Η στιγμή της σύνδεσης μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι ήρθε ακριβώς στο τέλος της λειτουργίας καθώς έφευγαν από την εκκλησία. Ο Χάρι προσέγγισε τον Ουίλιαμ και την Κέιτ και περπάτησε μαζί τους κουβεντιάζοντας και με τους δύο. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μιας συνομιλίας που φάνηκε να γίνεται αυθόρμητα, η Κέιτ Μίντλετον έμεινε πίσω, αφήνοντας τα δύο αδέρφια να ξεμακρύνουν και να μιλήσουν μόνοι τους. Φαινόταν σαν μια στιγμή προσέγγισης που έγινε φυσικά και όχι μια κίνηση που έγινε επί τούτου, για τις κάμερες».

Παράλληλα, δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρει πως νωρίτερα ο ίδιος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε ζητήσει κατά τη διάρκεια της πομπής να…

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr