Κερκ Ντάγκλας: Πέθανε η χήρα του θρυλικού ηθοποιού σε ηλικία 102 ετών

2
Κερκ-Ντάγκλας:-Πέθανε-η-χήρα-του-θρυλικού-ηθοποιού-σε-ηλικία-102-ετών

H Αν Ντάγκλας, η χήρα του θρυλικού ηθοποιού και μητριά του γιου του, Μάικλ Ντάγκλας έφυγε από τη ζωή ένα περίπου χρόνο μετά τον θάνατο του Κερκ Ντάγκλας.

Η Αν Ντάγκλας πέθανε στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς την Πέμπτη, σε ηλικία 102 ετών.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Με αυτά τα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Μάικλ Ντάγκλας σε δήλωσή του για τον θάνατο της μητριάς του, υπογράμμισε ότι «η Αν ήταν κάτι περισσότερο από μια μητριά. Ο πατέρας μου δε θα είχε ποτέ την καριέρα που έκανε, χωρίς την υποστήριξη της. Θα είναι πάντοτε στις καρδιές μας. Έβγαζε σε όσους ήταν κοντά της τον καλύτερό τους εαυτό, ιδίως στον πατέρα μας» .

Ο Κερκ Ντάγκας, που έγινε ευρέως γνωστός από τις ταινίες ο «Σπάρτακος» και το «Lust for Life» έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2020, σε ηλικία 103 ετών.

Ο Κερκ Ντάγκλας παντρεύτηκε την Αν Μπάιντενς το 1954, μετά από τη γνωριμία τους στο Παρίσι, όπου είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις του, ενώ εκείνος συμμετείχε στα γυρίσματα του φιλμ «Act of Love». Μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον Πίτερ και τον Έρικ. Και οι δυο ασχολούνταν με τον χώρο του θεάματος.

«Συχνά αναρωτιέμαι τι θα μου είχε συμβεί αν δεν είχα παντρευτεί την Αν. Μπορεί να μην είχα επιβιώσει στον χώρο χωρίς το επιχειρηματικό της δαιμόνιο και τα εξαιρετικά ένστικτά της», είχε πει στο παρελθόν ο Κερκ Ντάγκλας για τη σύζυγό του.

Η Νταϊάνα Ντάγκλας, πρώτη σύζυγος του Κερκ Ντάγκλας και μητέρα του Μάικλ, έφυγε από τη ζωή το 2015.

ΠΗΓΗ: