Καταθέτει έφεση ο Μαγκουάιρ: «Ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια δεν κρύβονται»

4
Καταθέτει-έφεση-ο-Μαγκουάιρ:-«Ο-ήλιος,-το-φεγγάρι-και-η-αλήθεια-δεν-κρύβονται»

Η νομική ομάδα του Χάρι Μαγκουάιρ θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης ποινής φυλάκισης που επιβλήθηκε στον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χθες (25/08) από το δικαστήριο της Σύρου, λόγω του ελάχιστου χρόνου που είχαν για την προετοιμασία της υπόθεσης.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει την απόφαση του ελληνικού δικαστηρίου. Ο Χάρι Μαγκουάιρ παραδέχτηκε ότι δεν είναι ένοχος για όλες τις κατηγορίες για παράβαση και συνεχίζει να ισχυρίζεται έντονα την αθωότητά του», ανέφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πρέπει να σημειωθεί ότι η εισαγγελία επιβεβαίωσε τις κατηγορίες και παρείχε τα αποδεικτικά στοιχεία αργά την προηγούμενη ημέρα της δίκης, δίνοντας στην νομική ομάδα ελάχιστο χρόνο για να τα αφομοιώσει και να προετοιμαστεί.

Στη συνέχεια απορρίφθηκε ένα αίτημα αναβολής της υπόθεσης. Σε αυτή τη βάση, μαζί με τα ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία που αντικρούουν τις κατηγορίες, η νομική ομάδα του Χάρι Μαγκουάιρ θα κάνει έφεση» αναφέρεται. 

Να σημειωθεί ότι ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ απέκλεισε τον Χάρι Μαγκουάιρ από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τους αγώνες στο Nations League με την Ισλανδία και τη Δανία στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου.

 «Ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια δεν κρύβονται από κανέναν…» έγραψε στο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

ΠΗΓΗ: