Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, ποιο είναι το δυνατό σημείο του μυαλού σου;

0
Καρκίνε,-Σκορπιέ,-Ιχθύ,-ποιο-είναι-το-δυνατό-σημείο-του-μυαλού-σου;

Η ευφυΐα είναι από τις πιο δύσκολες ιδιότητες ενός ατόμου για να μετρηθεί, ενώ, διαχρονικά βρίσκεται στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Και παρόλο που το επίπεδο του IQ θεωρήθηκε πρόσφατα ως η αναμφισβήτητη ένδειξη νοημοσύνης, η αλήθεια είναι ότι το να επιλύουμε αφηρημένα προβλήματα δεν μας κάνει καθόλου έξυπνους.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία αγκαλιά με το κορίτσι του! Θα ξετρελαθείς με τις φωτό

Το πιο σωστό είναι να πούμε ότι η ευφυΐα, η εξυπνάδα ή αλλιώς η νοημοσύνη ενός ατόμου είναι η ικανότητα να επιλύει οποιοδήποτε είδος προβλήματος, σε διάφορα πεδία που αντιστοιχούν στη ζωή.

Στον αστρολογικό κύκλο, κάθε ζώδιο έχει το δικό του τύπο νοημοσύνης, ο οποίος ταιριάζει ή προσαρμόζεται με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του. Διάβασε παρακάτω, τι είναι αυτό που κάνει τα ζώδια του νερού να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά και προς όφελός τους την νοημοσύνη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το στοιχείο του νερού είναι αυτό που σχετίζεται με την νοημοσύνη του Καρκίνου, αλλά και η κυβερνήτης του ζωδίου, η Σελήνη η οποία επίσης σχετίζεται με τη «νοημοσύνη του συναισθήματος». Ο Καρκίνος έχει μεγάλη φαντασία, φωτογραφική μνήμη και μια… υπερχειλίζουσα διαίσθηση.

Είναι το ζώδιο που, κατά κύριο λόγο, διαθέτει συναισθηματική νοημοσύνη, πράγμα που του δίνει τη δυνατότητα να νιώθει, σε σημείο ταύτισης, τα συναισθήματα των άλλων. Το είδος της νοημοσύνης του Καρκίνου είναι ένα σπάνιο δώρο, το οποίο, αν χρησιμοποιηθεί υγιώς, θα μπορούσε να αποτελέσει το καλύτερο εργαλείο για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΠΗΓΗ: