Καλό Μεσημεράκι: Ο Μουτσινάς ήρθε σε δύσκολη θέση με τη Σάσα Σταμάτη! Δείτε γιατί!

3
Καλό-Μεσημεράκι:-Ο-Μουτσινάς-ήρθε-σε-δύσκολη-θέση-με-τη-Σάσα-Σταμάτη!-Δείτε-γιατί!

Καλό Μεσημεράκι: Έχουμε συνηθίσει πλέον τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν κάθε τόσο και λιγάκι οι συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά για τον ίδιο. Αυτή τη φορά όμως, ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να… διαχειριστεί την καλεσμένη του!

Ο λόγος για τη Σάσα Σταμάτη η οποία το… έπαιξε “κολλητούλα”, δηλαδή τηλεθεάτρια που παίρνει τηλέφωνο τον Μουτσινά για να της λύσει τα ερωτικά της προβλήματα.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Φάρμα: Γνωρίστε έναν προς έναν τους 14 παίκτες του reality του ΑΝΤ1!

Σχετικά σύντομα, ο Νίκος Μουτσινάς κατάλαβε από τη φωνή της τη Σάσα η οποία βέβαια μίλησε για το Buttle of the couples που την ερχόμενη Πέμπτη κάνει πρεμιέρα.

Η Σάσα με τον χειμαρρώδη λόγο της δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον Νίκο Μουτσινά να μιλήσει, ακόμα και όταν εκείνη συνέχισε… μονολογώντας για το νέο πρότζεκτ του Alpha.

Ήταν τόσο έντονος ο λόγος για το νέο ριάλιτι που ο Νίκος Μουτσινάς συνεχώς της υπενθύμιζε ότι ανήκει σε άλλο… κανάλι. Η Σάσα όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά άφησε και υπονοούμενα για μελλοντική διεκδίκηση του Alpha να τον αποκτήσει στο δυναμικό του. Βέβαια όλα αυτά με πολύ χιούμορ και χαβαλέ, με τους δύο παρουσιαστές να αποδεικνύουν πόσο ατακαδόροι είναι όταν σμίγουν.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

ΠΗΓΗ: