Καινούργιου: Η απίθανη έκπληξη που της έκανε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δύο μέρες πριν τα γενέθλιά της

0
Καινούργιου:-Η-απίθανη-έκπληξη-που-της-έκανε-ο-Φίλιππος-Τσαγκρίδης-δύο-μέρες-πριν-τα-γενέθλιά-της

Η Κατερίνα Καινούργιου σε δύο ημέρες έχει τα γενέθλιά της όμως ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, φρόντισε να της κάνει μία έκπληξη από σήμερα.

Kατά τη διάρκεια της βόλτας τους με τα ποδήλατα, της πρόσφερε μια εντυπωσιακή τούρτα, διακοσμημένη με πολύχρωμα λουλούδια, αλλά και ένα ποτήρι λευκό κρασί.

Το ζευγάρι είναι full in love και η ευτυχία τους δεν κρύβεται, παρά το γεγονός ότι έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Τζένη Μπαλατσινού: Σωστή νοικοκυρά! Έβαψε κόκκινα αυγά και έφτιαξε κουλουράκια!

«Κλείνουμε δύο χρόνια σε λίγο καιρό (…) Επειδή την έχω πατήσει με δηλώσεις που μπορεί να έχω κάνει στο παρελθόν για σχέσεις που είχα τότε –και ήταν εν τέλει αδύναμες– νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή. Ο Φίλιππος είναι για μένα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σε εκείνον βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν. Έχει μια ευγένεια ψυχής που με ισορροπεί. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ. Είμαι πολύ ρομαντική, δεν σου κρύβω, και νιώθω πως θέλω ο Φίλιππος να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω τη ζωή μου μαζί του. Έτσι το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο», είχε πει πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας για τον σύντροφό της.

«Ο Φίλιππος είναι σε όλα δίπλα μου. Και είναι η φωνή της λογικής. Αυτό το αγαπώ σε εκείνον γιατί ξέρει να βάζει πάντα τα πράγματα στην κανονική τους διάσταση και με ηρεμεί», συνέχισε.

Δείτε την τούρτα στη gallery που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ: