Καινούργιου για δολοφονία Καραϊβάζ: «Δεν μπορώ, με έχει πιάσει το στομάχι μου και η ψυχή μου»

2
Καινούργιου-για-δολοφονία-Καραϊβάζ:-«Δεν-μπορώ,-με-έχει-πιάσει-το-στομάχι-μου-και-η-ψυχή-μου»

Ευτυχείτε: Και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN, ξεκίνησε σήμερα (12/4) με την είδηση της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Να θυμίσουμε πως θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε την Παρασκευή 9 Απρίλη ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Αλήθειες με τη Ζήνα: Με δάκρυα στα μάτια η Κουτσελίνη – Λύγισε μιλώντας για τον Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4) έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, χθες, στο Καλλίφυτο Δράμας, εκεί όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε όνειρα ο δημοσιογράφος.

Ο επικήδειος λόγος του γιου του, που επέλεξε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του με συνταρακτικά λόγια και με ένα τραγούδι, συγκλόνισε τους πάντες.

Μίλησε για τη μεγαλοψυχία και την καλοσύνη που διέκρινε σε όλη του τη ζωή τον αστυνομικό συντάκτη. O γιος του δημοσιογράφου τόνισε ότι αγαπούσε όλους τους ανθρώπους και υπογράμμισε πως «θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του αν μπορούσε» θέλοντας να τονίσει ότι ο πατέρας του ήταν γενναιόψυχος.

Η Κατερίνα Καινούργιου, σήμερα, κατά την έναρξη της εκπομπής της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα ξεκινήσουμε από την είδηση που έχει συγκλονίσει, με τη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Δεν μπορώ, με έχει πιάσει το στομάχι μου από χθες και η ψυχή μου».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΗΓΗ: