Καίτη Γαρμπή: Ένα ανεπανάληπτο live party στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων!

1
Καίτη-Γαρμπή:-Ένα-ανεπανάληπτο-live-party-στην-Τεχνόπολη-του-δήμου-Αθηναίων!

Η Καίτη Γαρμπή, η «ντίβα της καρδιάς μας», έρχεται την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και μας ενώνει «Ξανά Μαζί», μετά το πολύμηνο lockdown λόγω της πανδημίας και τα μέτρα αποστασιοποίησης.

Με τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες της 30ετους καριέρας της, τα no1 hits της και τις μοναδικές ερμηνείες της, η Καίτη Γαρμπή, συντροφιά με τους μουσικούς της, θα χαρίσουν ένα ανεπανάληπτο live party και αξέχαστες μουσικές στιγμές.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Πέτρος Φιλιππίδης: Με χειροπέδες και σκυμμένο κεφάλι οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης (Photos)

Το opening act θα κάνει ο Δημήτρης Σχοινάς, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο concept που έχει επιμεληθεί ο ίδιος, με το δισκογραφικό του ντεμπούτο «Όλα Μαζί» και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Στις 7 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων βρισκόμαστε «Ξανά Μαζί»!

«Ξανά Μαζί», με την Καίτη Γαρμπή και τη μουσική!

«Αγαπημένοι μου καλησπέρα! Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης σε παραστάσεις ανοιχτών θεάτρων δεν γίνεται διαχωρισμός εμβολιασμένων και μη ούτε το κοινό υποχρεούται να προσκομιστεί τεστ. Οι θέσεις σας είναι αριθμημένες, υπάρχει απόσταση μεταξύ τους. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, όμως, ο Διονύσης και εγώ επιλέξαμε να βάλουμε λιγότερο κόσμο από το 65% που επιτρέπεται. Όλοι οι καλοί χωράνε. Σας περιμένουμε στο Κατράκειο Θέατρο. Να έρθετε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος! Θα γίνει χαμός!», είχε πει η δημοφιλής τραγουδίστρια σε ανάρτησή της πριν την προηγούμενη συναυλία της και όπως είναι φυσικό τα μέτρα θα τηρηθούν και σε αυτή.

ΠΗΓΗ: