Ιωάννα Μαλέσκου: Ο χορός της κοιλιάς και η συμμετοχή στα καλλιστεία

2
Ιωάννα-Μαλέσκου:-Ο-χορός-της-κοιλιάς-και-η-συμμετοχή-στα-καλλιστεία

Ο απίστευτος χορός της κοιλιάς από την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής της και η συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Κρήτη 2013».

Ο χορός της κοιλιάς από την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της περασμένης Παρασκευής, έπεσε στο τραπέζι του Πρωινό. Στην εκπομπή έγιναν και τα ανάλογα σχόλια, ενώ οι συντελεστές της μάς γύρισαν και μερικά χρόνια πίσω, στο 2013.

Τότε η Ιωάννα Μαλέσκου συμμετείχε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κρήτη.

«Για πρώτη φορά, εγώ τουλάχιστον, την βρήκα sexy. Βγήκε ένα σεξαπίλ το οποίο κρατούσε κρυμμένο. Νομίζω ότι πρώτη φορά απελευθερώθηκε τόσο εκρηκτικά. Αυτό που έκανε, το χορευτικό, δείχνει ότι μπαίνει σε άλλη φάση. Μακάρι», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της, σημείωσε πως: «Να χορέψεις αυτόν τον χορό στην κάμερα, θέλει να το έχεις μέσα σου. Το σώμα καλά… έχει πάρα πολύ ωραίο σώμα. Δεν μπορούν να το κάνουν όλες αυτό τώρα».

«Γενικά, ενώ είναι πολύ sexy, πρέπει να της έχουν δημιουργηθεί στα παιδικά της χρόνια κάποια τραύματα, ότι πρέπει να μην το δείχνει ότι είναι τόσο όμορφη και να είναι και λίγο κρατημένη σαν γυναίκα. Εμένα αυτό μου βγάζει», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΠΗΓΗ: