Ιωάννα Μαλέσκου: «θα είμαι καταπέλτης. Ήταν μία κακή ημέρα. Πέρασα έναν Γολγοθά»

4
Ιωάννα-Μαλέσκου:-«θα-είμαι-καταπέλτης-Ήταν-μία-κακή-ημέρα.-Πέρασα-έναν-Γολγοθά»

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν κανονικά στο πόστο της σήμερα, 17 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή Love It και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε λόγω της κακοκαιρίας!

H Iωάννα Μαλέσκου είπε: «Θα τα πω όλα, θα είμαι καταπέλτης. Θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου. Έχω πολλά να πω. Χθες για μένα ήταν μια πολύ κακή ημέρα που δε θέλω να ξαναφανταστώ ότι θα βιώσω. Όχι όμως μόνο για μένα, αλλά για πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων.»!

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor Spoiler: Χαμός στην κόκκινη ομάδα μετά το συμβούλιο – «Πας πισώπλατα να με «μαχαιρώσεις»»

Και πρόσθεσε: «Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ρεύμα και το να έχεις αυτά τα οποία δεν είναι αυτονόητα. Θέρμανση, ζεστό νερό, φως. Χρειάστηκε και εγώ, όπως πολύς κόσμος να μείνουμε σε ξενοδοχείο χθες. Να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού. Μέσα στη νύχτα και το σκοτάδι, παγωμένοι, να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Εύχομαι να αρχίσει να αποκαθίσταται σιγά σιγά το πρόβλημα, γιατί οι ζημιές είναι πολλές. Πέρασα χθες έναν Γολγοθά. Δεν φανταζόμουν ότι η μέρα μου και η νύχτα θα κυλούσε με αυτόν τον τρόπο, μόνη και παγωμένη σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Ήταν πάρα πολλές οι ώρες. Δεν είχα καμία ενημέρωση. Αισθάνθηκα χθες ειλικρινά πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη»!

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω η Ιωάννα Μαλέσκου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε από την κακοκαιρία!

ΠΗΓΗ: