Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε το εμβόλιο κατά του covid-19! Το μήνυμα προς τη μητέρα της

0
Ιωάννα-Μαλέσκου:-Έκανε-το-εμβόλιο-κατά-του-covid-19!-Το-μήνυμα-προς-τη-μητέρα-της

Ιωάννα Μαλέσκου: Η Ιωάννα Μαλέσκου το απόγευμα της Τρίτης επέστρεψε εμβολιασμένη στο σπίτι της, ανεβάζοντας στο instagram ένα σχετικό βίντεο.

Φέτος την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Η Ιωάννα Μαλέσκου δίνει καθημερινά ραντεβού με τους τηλεθεατές της εκπομπής της, έχοντας αποκλειστικότητες του Survivor αλλά και θέματα επικαιρότητας που απασχολούν.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία του Φίλιππου-Το like της Meghan Markle

Η εντυπωσιακή ξανθιά με αρκετά πορεία στην τηλεόραση της Κρήτης, διανύει την πρώτη της σεζόν στην Αθήνα και η αλήθεια είναι πως οι αλλαγές στην καθημερινότητα της είναι πολλές.

Και μπορεί μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram να μας αποκαλύπτει λεπτομέρειες και φωτογραφίες της καθημερινότητά της, η προσωπική της ζωή ωστόσο παραμένει μακριά από τα media με την ίδια να μη δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις για τους συντρόφους και τα όσα της χρεώνουν.

Το σίγουρο είναι πως η Ιωάννα απολαμβάνει το παιχνίδι της δημοσιότητας και γιατί όχι, μιας και η εκπομπή, Love it μέχρι στιγμής σημειώνει ικανοποιητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Η ξανθιά παρουσιάστρια έκλεισε το δικό της ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η Ιωάννα Μαλέσκου το απόγευμα της Τρίτης επέστρεψε εμβολιασμένη στο σπίτι της, ανεβάζοντας στο instagram ένα σχετικό βίντεο. Τι μήνυμα έστειλε στη μητέρα της; Δείτε το παραπάνω απόσπασμα

ΠΗΓΗ: