Ιδού τα iPhone 12 και iPhone 12 mini σε μωβ χρώμα

2
Ιδού-τα-iphone-12-και-iphone-12-mini-σε-μωβ-χρώμα

Μεταξύ άλλων, η Apple μόλις παρουσίασε και ένα νέο χρωματισμό για τα iPhone 12, το μωβ. Θα είναι διαθέσιμο στα iPhone 12 και iPhone 12 mini μοντέλα, αλλά όχι στο Pro/Pro Max.

Οι προπαραγγελίες τους θα “ανοίξουν” την Παρασκευή (αναμένουμε για Ελλάδα) και θα είναι διαθέσιμα από τις 30 Απριλίου. Κάτι που αξίζει να αναφερθεί είναι οτι και το αλουμινένιο frame τους θα έχει μωβ απόχρωση, όχι μόνο το πίσω μέρος τους. Επιπλέον, η Apple λανσάρει ένα νέο MagSafe Leather Case και ένα νέο Leather Sleeve σε Deep Violet χρώμα ώστε να ταιριάζει με τα νέα, μωβ κινητά της.

Πέραν αυτών, οι κάτοχοι iPhone 12 θα έχουν να διαλέξουν από νέες θήκες σιλικόνης σε Capri Blue, Pistachio, Cantaloupe και Amethyst, όπως και ένα νέο Leather Wallet σε Arizona χρώμα.

Ο Greg Joswiak, SVP Worldwide Marketing της Apple, παίνεψε το… σπίτι του λέγοντας πως το iPhone 12 είναι το πιο δημοφιλές smartphone στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Με την προσθήκη του μωβ χρώματος, τα iPhone 12 και 12 mini είναι διαθέσιμα σε 5, συνολικά, χρώματα.[via]

ΠΗΓΗ: