Θεσσαλονίκη: Πανδαιμόνιο με μαθητή που εισέβαλε με το ζόρι στην τάξη χωρίς self test target=”_blank”

1
Θεσσαλονίκη:-Πανδαιμόνιο-με-μαθητή-που-εισέβαλε-με-το-ζόρι-στην-τάξη-χωρίς-self-test-target=”-blank”

Φωτογραφία αρχείου.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στο 1ο Λύκειο Θέρμης, μετά την απαίτηση μαθητή να μπει στην τάξη χωρίς πρώτα να κάνει self test.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, ο μαθητής, που από το πρωί αρνιόταν να φύγει από την αυλή του σχολείου, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος βρήκε τρόπο να μπει στην τάξη του, με τον διευθυντή να αποφασίζει την αναβολή του μαθήματος.

Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας, συνελήφθη ο 58χρονος πατέρας του μαθητή, που σύμφωνα με τον διευθυντή αυτοαποκαλέστηκε «θεματοφύλακας του Συντάγματος» και δημιούργησε περαιτέρω ένταση όταν πήγε στο σχολείο του γιου του.

Συγκεκριμένα, ο κηδεμόνας, άρχισε να βρίζει τον διευθυντή – όπως καταγγέλλει ο ίδιος – με χυδαίους χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας τον, μεταξύ άλλων, «προδότη και ξεφτίλα».

Το πρωί της Τρίτης πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, όπου του ασκήθηκε δίωξη για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, εξύβριση και απειλή, απείθεια και διέγερση σε ανυπακοή, προτού αφεθεί ελεύθερος μέχρι την δικάσκιμο.

Κατά την αποχώρησή του από τον χώρο των Δικαστηρίων, το μόνο που δήλωσε ήταν «όλα καλά παιδιά, κερδίσαμε, ο Χριστός και η Παναγία μαζί μας».

(με πληροφορίες από Voria.gr, Thesstoday.gr)

ΠΗΓΗ: