Θάνος Πλεύρης: Μηνύσεις για fake tweet που τον παρουσιάζει να βρίζει τον Αντετοκούνμπο

2
Θάνος-Πλεύρης:-Μηνύσεις-για-fake-tweet-που-τον-παρουσιάζει-να-βρίζει-τον-Αντετοκούνμπο

Δικαστικά θα κινηθεί ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, για ένα tweet που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τον παρουσιάζει να υβρίζει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Θάνος Πλεύρης γράφει χαρακτηριστικά στο twitter πως «η έγκληση μου κατά των συντακτών του Fake Tweet που δήθεν έκανα εναντίον του @Giannis_An34 είναι έτοιμη. Όχι μόνο ο «δημιουργός», αλλά και όποιος άλλος συνεχίζει να διακινεί το Fake Tweet θα καταδιωχθεί ποινικά. Κανείς πλέον δεν μπορεί να λέει συγνώμη δεν ήξερα».

Ο βουλευτής της ΝΔ κατέθεσε έγκληση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου και στο κείμενο της έγκλησης αναφέρει πως «στις 21.7.2021 διακινήθηκε από μεγάλο μέρος των χρηστών και από site ψευδές tweet που ήταν προϊόν φώτοσοπ και απέδιδε σε μένα ότι έχω αναφέρει δήθεν τα εξής: “Τρεις μόνο πόντους έβαλε ο νέγρος Γιάννης της εθνικής… μηδαμινό αν όχι ανύπαρκτο το κέρδος για την πατρίδα από την ιθαγένεια σε λάθρο”».

Η έγκληση μου κατά των συντακτών του Fake Tweet που δήθεν έκανα εναντίον του ⁦@Giannis_An34⁩ είναι έτοιμη. Όχι μόνο ο «δημιουργός», αλλά και όποιος άλλος συνεχίζει να διακινεί το Fake Tweet θα καταδιωχθεί ποινικά. Κανείς πλέον δεν μπορεί να λέει «συγνώμη δεν ήξερα» pic.twitter.com/CCG1WtoSLR

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) July 21, 2021

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις