Η Sony παρουσιάζει το Xperia 1 III στις 14 Απριλίου

1
Η-sony-παρουσιάζει-το-xperia-1-iii-στις-14-Απριλίου

Του Θάνου Παλάγκα

Η Sony παραδοσιακά παρουσιάζει τα μοντέλα Xperia στην έκθεση MWC στη Βαρκελώνη. Αλλά με την τωρινή κατάσταση, είναι δύσκολο κάτι τέτοιο να γίνει, οπότε φέτος η Sony θα κάνει μια εκδήλωση μόνη της.

Η εταιρία έχει ανακοινώσει σχέδια για ένα online event στις 14 Απριλίου, όπου θα γίνει και ζωντανή μετάδοση live streaming στο επίσημο κανάλι στο YouTube, στις 10:30 π.μ. ώρα Ελλάδας.

Η Sony δεν έχει επιβεβαιώσει ποιες συσκευές πρόκειται να παρουσιαστούν, αλλά φαίνεται ότι θα είναι και το Xperia 1 III 5G, ένα από τα καλύτερα Android τηλέφωνα του 2021. H ναυαρχίδα της επόμενης γενιάς θα διαδεχθεί το Xperia 1 II και θα έχει τηλεφακό τύπου περισκοπίου και 6.5 ίντσες οθόνη στα 120Hz, όπως έχουμε δει σε διαρροές.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές θα πρέπει να περιλαμβάνουν τον Snapdragon 888 και τουλάχιστον 256GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Επίσης θα υπάρχει θύρα ακουστικών, κουμπί για τη λήψη φωτογραφιών και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι (λογικά στο κουμπί ενεργοποίησης).

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο αναφορικά με την τιμή και την ημερομηνία διαθεσιμότητας, αλλά ξέρουμε ότι η Sony είναι αρκετά αργή στην κυκλοφορία των συσκευών, οπότε μια ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στον Μάιο ή τον Ιούνιο, ακούγεται λογική. Σχετικά με την τιμή, πέρσι το μοντέλο τιμολογήθηκε στα €1199, οπότε αναμένουμε κάτι παρόμοιο και για την έκδοση του 2021.

Πέρα από την ναυαρχίδα Xperia 1III 5G, η Sony ίσως επιλέξει να παρουσιάσει και το μεσαίας κατηγορίας Xperia 10 III. Φωτογραφίες που διέρρευσαν τον Ιανουάριο έδειχναν την συσκευή αρκετά όμοια με την προηγούμενη γενιά, όμως περισσότερα δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή.

[via]

ΠΗΓΗ: