Η Ookla ανέδειξε την Epic ως «το γρηγορότερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο»

0
1
Η-ookla-ανέδειξε-την-epic-ως-«το-γρηγορότερο-δίκτυο-κινητής-τηλεφωνίας-στην-Κύπρο»

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Speedtest, η Ookla ανέδειξε την Epic ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο» (“Fastest Mobile Network in Cyprus”) για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου 2020, πετυχαίνοντας σκορ ταχύτητας (Speed Score) 48,82 με μέσες ταχύτητες λήψης 53,70 Mbps και 15,85 Mbps για αποστολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα δεδομένα του Speedtest Intelligence, οι μέσες ταχύτητες λήψης της Epic επιτυγχάνονται για πρώτη φορά, και μάλιστα σε μια περίοδο υψηλής ζήτησης για τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Θάνος Χρονόπουλος σχολίασε: “Φέτος, έχει συμβεί κάτι πρωτοφανές: το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Epic σκαρφαλώνει στην κορυφή δύο φορές. Πρώτον, μέσω της αξιολόγησης της umlaut και τώρα με τις βαθμολογίες της Ookla. Το γεγονός ότι δύο εταιρείες μέτρησης με τέτοιο διεθνές κύρος και αναγνώριση έχουν πιστοποιήσει την Epic, είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η εταιρεία μας συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στις τηλεπικοινωνίες στην Κύπρο και ότι οι συνεχείς επενδύσεις μας για την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου και εξαιρετικά γρήγορου δικτύου απέδωσαν καρπούς “.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μιχαηλίδης, CTIO της Epic, δήλωσε: “Οι πρόσφατες επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ οδήγησαν στη δημιουργία ενός εξαιρετικά γρήγορου και προηγμένου δικτύου με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα και μεγάλη κάλυψη, με στόχο την ουσιαστική και πρακτική αναβάθμιση της καθημερινής εμπειρίας επικοινωνίας. Το υπερσύγχρονο δίκτυο υψηλής ταχύτητας της Epic είναι πλέον σε θέση να καλύψει την αυξημένη κίνηση και τις ανάγκες των συνδρομητών στη νέα ψηφιακή εποχή, διατηρώντας την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Οι ταχύτητες δεδομένων που παρέχονται τώρα από την Epic και επαληθεύτηκαν από την Ookla, είναι σημαντικά υψηλότερες σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι και παρά τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών μας φέτος κατά περίπου 60%, λόγω των συνθηκών που προκαλούνται από την πανδημία του κορωνοϊού. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Epic κατάφερε να πρωτεύσει σε μετρήσεις όπως οι ταχύτητες λήψης και μεταφόρτωσης δεδομένων, καθώς και στην καθυστέρηση (latency), όπως επιβεβαιώνεται από την Ookla”.

Τέλος, ο Doug Suttles, Διευθύνων Σύμβουλος της Ookla αναφερόμενος στην βράβευση της Epic, δήλωσε “Πάνω από μισό δισεκατομμύριο χρήστες βασίζονται στο Speedtest για τη μέτρηση της απόδοσής τους στο διαδίκτυο κάθε χρόνο. Η Ookla αναλύει αυτά τα αποτελέσματα των δοκιμών για να πάρει μια απαράμιλλη προβολή σε μετρήσεις κινητής και σταθερής ευρυζωνικής πρόσβασης σε όλο τον κόσμο. Είναι χαρά μας να αναγνωρίζουμε την Epic ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Κύπρο βάση της αυστηρής ανάλυσής μας. Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της εξαιρετικής απόδοσης της Epic, όπως βιώνουν οι πελάτες τους, στο Q1 και Q2”.

ΠΗΓΗ: