Η Lanzante παρουσίασε τα εφτά LM 25 Edition μοντέλα της McLaren

0
5
Η-lanzante-παρουσίασε-τα-εφτά-lm-25-edition-μοντέλα-της-mclaren

Τον περασμένο Ιούνιο, η Lanzante ανακοίνωσε την παρουσίαση των LM 25 Editions, για τον εορτασμό των 25 χρόνων από τη νίκη της στον απαιτητικό αγώνα του Le Mans. Η εταιρία δεν είχε ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι οι εν λόγω εκδόσεις θα βγουν σε περιορισμένη παραγωγή 7 αυτοκινήτων.

Σήμερα, η Lanzante παρουσιάζει τις εφτά LM 25 Editions, μια για κάθε διαθέσιμο μοντέλο της McLaren. Οι εκδόσεις διαθέτουν αυτοκόλλητο βινυλίου στο χρώμα Ueno Gray της αγωνιστικής F1 GTR, ενώ υπάρχουν και διάφορες γκρι λεπτομέρειες, καθώς και βαμμένο γκρι carbon.

Συνεχίζοντας, τα αυτοκίνητα πατάνε σε πεντάμπρατσες carbon ζάντες, γκρι χρώματος, με μπουλόνια τιτανίου, που συνολικά αφαιρούν 7 κιλά από το βάρος του αυτοκινήτου. Οι δαγκάνες των φρένων είναι σε χρυσό χρώμα, ενώ υπάρχει και το λογότυπο LM 25 στο πλαϊνό πίσω μέρος των αυτοκινήτων.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, αλλά η Lanzante προσθέσει νέα αεροδυναμικά εξαρτήματα, χαρίζοντας τους εντυπωσιακή εμφάνιση, ενώ παράλληλα να αφαιρεί όλο το περιττό βάρος από όπου μπορεί.

Καθένα από τα επτά LM 25 μοντέλα βασίζεται σε διαφορετικό μοντέλο της McLaren, και μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί τα έξι, οι 600 LT coupe και spider, οι 765LT coupe and spider, και οι Senna και Senna GTR. Η μετατροπή διαρκεί τρεις μήνες για κάθε αυτοκίνητο, και κοστίζει £144.000 (€160.000).

ΠΗΓΗ: