Η Kate Winslet είναι η νέα ambassador της L’Oréal Paris και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες της γυναίκες

4
Η-kate-winslet-είναι-η-νέα-ambassador-της-l’oreal-paris-και-στέλνει-ένα-ηχηρό-μήνυμα-σε-όλες-της-γυναίκες

Αρχική Beauty Η Kate Winslet είναι η νέα ambassador της L’Oréal Paris και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες της γυναίκες

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, 09:00

Η Kate Winslet είναι η νέα ambassador της L’Oréal Paris και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες της γυναίκες


Η Kate Winslet είναι η νέα global ambassador της L’Oréal Paris, η οποία επέλεξε τη γοητευτική ηθοποιό για να μοιραστεί το όραμα του beauty brand: «Μην αμφιβάλεις ποτέ για τον εαυτό σου. Γιατί μας αξίζει»

Η Kate Winslet δίνει φωνή σε σκοπούς που σχετίζονται με τις αξίες που πρεσβεύει η L’Oréal Paris: ίσα δικαιώματα, φεμινισμός, αποδοχή της διαφορετικότητας και βιωσιμότητα. Στη ζωή, όπως και στην τέχνη, υποστηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών.

«Πρόκειται για μια δυναμική φωνή που μπορεί να μας βοηθήσει να επιτύχουμε το όραμά μας στη L’Oréal Paris: η κάθε γυναίκα να πιστέψει στον εαυτό της, έτσι ώστε η επόμενη γενιά να μην αμφιβάλλει ούτε για μια στιγμή για τις δυνατότητές της. Η Kate έχει ένα μοναδικό ταλέντο, να αναδεικνύει ιστορίες γυναικών και να υποστηρίζει όλες αυτές τις γυναίκες των οποίων οι φωνές δεν ακούγονται. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η Kate Winslet ανήκει στην οικογένεια της L’Oréal Paris, γιατί μοιράζεται τον ίδιο λόγο ύπαρξης με εμάς: να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να αναγνωρίζουν την αξία τους, να γιορτάζουν την ομορφιά τους και να τολμούν να είναι ο εαυτός τους», υποστηρίζει η Global Brand President της L’Oréal Paris, Delphine Viguier-Hovasse.

Από την άλλη η Kate Winslet δήλωσε: «Χρειάστηκε να δουλέψω αρκετά για να φτάσω στο σημείο να μην χρειάζεται να απολογηθώ για αυτό που είμαι και να με αποδεχτώ. Είμαι ενθουσιασμένη που ανήκω πλέον στην οικογένεια της L’Oréal Paris και μπορώ στα αλήθεια να πω: Χρειάζεται δύναμη και θάρρος για να μπορέσεις να πιστέψεις ότι αξίζεις. Κάποιες φορές μπορεί να πιστεύεις ότι δεν αξίζεις. Όλοι έχουμε στιγμές σαν κι αυτές. Παρόλα αυτά, όσο περισσότερο επαναλαμβάνεις αυτή τη φράση και πιστεύεις σε όλα αυτά τα οποία είσαι στα αλήθεια όπως κι αν αυτοπροσδιορίζεσαι, τότε με το χρόνο και με πίστη στον εαυτό σου θα καταλάβεις κι εσύ ότι αξίζεις».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: