Η Apple θα κυκλοφορήσει το iOS 14.5 και iPadOS 14.5 την επόμενη εβδομάδα

0
Η-apple-θα-κυκλοφορήσει-το-ios-145-και-ipados-14.5-την-επόμενη-εβδομάδα

one2377's Avatar: Samsung Galaxy Fold

Περιοχή: Katerini

Μηνύματα: 636

Εγγραφή: Ιούλ. 2003

Του Θάνου Παλάγκα

Εδώ και καιρό η Apple δουλεύει πάνω στην επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές, και πλέον είναι σχεδόν έτοιμη. Μιλάμε φυσικά για το iOS 14.5 για iPhones και iPod Touch συσκευές, όπως επίσης και το iPadOS 14.5 για τα τάμπλετ της εταιρίας – μια σειρά συσκευών που συνεχώς επεκτείνεται καθώς μόλις παρουσιάστηκαν και τα νέα iPad Pro.

Σύμφωνα με την Apple, η αναμονή σχεδόν έχει τελειώσει, καθώς το λογισμικό θα γίνει διαθέσιμο την επόμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την ώρα, αλλά σύντομα θα μάθουμε.

Η έκδοση 14.5 του λειτουργικού συστήματος θα είναι απαραίτητη ώστε να μπορούν να λειτουργούν τα νέα αξεσουάρ AirTag σε συνεργασία με τα iPhone και iPad, καθώς έχει προστεθεί ένα νέο Tab στην εφαρμογή Find My. Επίσης, η νέα έκδοση θα περιέχει και την ανασχεδιασμένη εφαρμογή Podcasts.

Πέρα από αυτό, θα υπάρχει η δυνατότητα να ξεκλειδώνει το iPhone με το Face ID φορώντας μάσκα εάν υπάρχει Apple Watch. Επίσης, ανανεωμένη εφαρμογή μουσικής με swipe gestures και διαμοιρασμό στίχων τραγουδιών, AirPlay 2 υποστήριξη για το Fitness+, καινούριες λειτουργίες αναφοράς μερών στο Apple Maps, υποστήριξη για controllers PS5 και Xbox Series X και ίσως υποστήριξη για την νέα Apple Card Family.

[via]

ΠΗΓΗ: