Η Alfa Romeo θα ανακοινώσει σύντομα την ανανέωση του Kimi Raikkonen για το 2021

0
3
Η-alfa-romeo-θα-ανακοινώσει-σύντομα-την-ανανέωση-του-kimi-raikkonen-για-το-2021

Στον αυριανό GP της Ρωσίας, ο Kimi Raikkonen θα ισοφαρίσει τον Rubens Barrichello και θα γίνει ο πιο έμπειρος οδηγός στην ιστορία της F1, καθώς θα πάρει την 322η εκκίνηση του. Όχι, ότι τον ενδιαφέρει αυτό το στατιστικό, αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό.

Αυτό το νούμερο φαίνεται ότι θα μεγαλώσει αρκετά, παρότι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, λήγει το συμβόλαιο του Φιλανδού, ο οποίος κλείνει τα 41 του χρόνια σε τρεις εβδομάδες από σήμερα. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελβετία, η Alfa Romeo Racing θα ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο της με τον Raikkonen.

Ο πρωταθλητής της F1 του 2007 φέρεται να έχει ενημερώσει την ιταλοελβετική ομάδα. του από τις 15 Σεπτεμβρίου για την πρόθεση του να συνεχίσει, κάτι που φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον σημερινό του teammate. Η Alfa Romeo Racing φέρεται να έχει αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία της με τον Antonio Giovinazzi, ώστε να πάρει τη θέση του ο Mick Schumacher, ο οποίος σήμερα κέρδισε έναν ακόμα αγώνα της F2, αυξάνοντας στην διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία οδηγών, η οποία φτάνει τους 18 βαθμούς.

Επιπλέον, ο 21χρονος Γερμανός οδηγός της Ferrari Academy φέρεται ότι θα πάρει το “βάπτισμα της φωτιάς” ενός σύγχρονου μονοθέσιου της F1 στις 9 Οκτωβρίου, στις ελεύθερες δοκιμές του αγώνα στο Nurburgring, ώστε η Alfa Romeo να του δώσει μια ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητες του.

ΠΗΓΗ: