Η Φάρμα: Η πριβέ κουβέντα Ντούπη-Κυριακής και η αγκαλιά!

0
Η-Φάρμα:-Η-πριβέ-κουβέντα-Ντούπη-Κυριακής-και-η-αγκαλιά!

Η Φάρμα: Και ενώ όλοι στο σπίτι ετοιμάζονταν για τη μεγάλη μέρα της μονομαχίας αποχώρησης, ο Ντούπης και η Κυριακή που δείχνουν να έχουν έρθει πολύ… κοντά, είχαν για ακόμα μία φορά μία πριβέ κουβέντα μεταξύ τους. 

Η όμορφη αεροσυνοδός και ο γοητευτικός αγρότης και επιχειρηματίας, συχνά απομονώνονται από τους υπόλοιπους παίκτες και κάνουν τις κουβέντες τους ενώ εκείνος δεν κρύβει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για την Κυριακή.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Άγγελος Λάτσιος: Στην παραλία αγκαλιά με το κορίτσι του! Θα ξετρελαθείς με τις φωτό

Εκείνη δείχνει να κολακεύεται ιδιαίτερα από τον τρόπο που την προσεγγίζει ο Ντούπης και δείχνει χαρούμενη κάθε φορά που συζητά μαζί του.

Μάλιστα, σήμερα παρακολουθήσαμε τους δύο παίκτες να κάθονται μπροστά από τον φούρνο της κουζίνας και να μιλούν, με την Κυριακή να εκμυστηρεύεται στον Ντούπη τα προβλήματα και τις δυσκολίες που είχε το προηγούμενο διάστημα, πριν μπει στο παιχνίδι, με τις σπουδές της καθώς θέλει να γίνει πιλότος.

Η Κυριακή, μεταξύ άλλων είπε στον Ντούπη πως θέλει όταν τελειώσει το παιχνίδι να συνεχίσει τις σπουδές της και να επιστρέψει στη δουλειά της ως αεροσυνοδός.

Κάποια στιγμή τα δύο παιδιά άρχισαν να πειράζουν το ένα το άλλο και μάλιστα ο Ντούπης πήρε την πρωτοβουλία να αγκαλιάσει την Κυριακή η οποία όμως… ξεγλίστρησε με μαεστρία από τα χέρια του.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με την πριβέ κουβέντα τους:

ΠΗΓΗ: