Η ταπείνωση των Τούρκων: Παίζουν ξύλο για το ψωμί – Οργή λαού για Ερντογάν

  0
  Η-ταπείνωση-των-Τούρκων:-Παίζουν-ξύλο-για-το-ψωμί-–-Οργή-λαού-για-Ερντογάν

  Οι πολίτες πεινάνε και ο «σουλτάνος» απαντά με προπαγάνδα περί «Γαλάζιας πατρίδας», φαραωνικά έργα και κοιτάσματα φυσικού αερίου – Κίνδυνος πλήρους εκτροχιασμού της κατάστασης.

  Την ώρα που ο οραματιστής του νέο-οθωμανισμού συνεχίζει να χτίζει πολυτελή παλάτια χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων και προαναγγέλλει φαραωνικά έργα, όπως διώρυγα στην Κωνσταντινούπολη, η φτωχοποίηση της τουρκικής κοινωνίας κάνει το γύρο του κόσμου.

  Στη σύγχρονη Τουρκία, στη χώρα που σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν οραματίζεται να γίνει η προστάτιδα όλου του ισλαμικού κόσμου, η κατάσταση τείνει να εκτροχιαστεί τελείως.

  Οι πολίτες δυσκολεύονται να προμηθευτούν ακόμη και τα βασικά είδη, όπως ψωμί, ενώ οι εικόνες με τους πολίτες να παίζουν ξύλο στην Κωνσταντινούπολη για ένα καρβέλι, προκαλούν θλίψη για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι γείτονες.

  Ταγίπ Ερντογάν και αντιπολίτευση διαγκωνίζονται πλέον όχι για να κερδίσουν έδαφος με τις ιδέες και τις πολιτικές τους, αλλά μοιράζοντας ψωμί σε όσους το έχουν ανάγκη. Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι που έφερε ακόμη και συγκρούσεις με ξύλο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης.

  Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

  ΠΗΓΗ: