Η σειρά OnePlus 9 και το πρώτο smartwatch της εταιρίας έρχονται στα μέσα Μαρτίου

0
Η-σειρά-oneplus-9-και-το-πρώτο-smartwatch-της-εταιρίας-έρχονται-στα-μέσα-Μαρτίου

Του Θάνου Παλάγκα

Τον Οκτώβριο του 2020 είχε αναφερθεί ότι η σειρά OnePlus 9 θα παρουσιαζόταν στα μέσα Μαρτίου και τώρα το 91Mobiles επιβεβαιώνει αυτή τη φήμη.

Η κινέζικη εταιρία συνήθως ανακοινώνει τα μοντέλα της μέσα στον Μάιο, αλλά έσπασε αυτή την παράδοση πέρσι όταν παρουσίασε το OnePlus 8 στις 14 Απριλίου. Αυτή η ημερομηνία κυκλοφορίας δίνει τη δυνατότητα στον κατασκευαστή να ανταγωνιστεί καλύτερα τις Samsung και Xiaomi.

Η «οικογένεια» OnePlus 9 φημολογείται ότι αποτελείται από 3 συσκευές. OnePlus 9, OnePlus 9 Pro και ένα πιο οικονομικό μοντέλο (OnePlus 9E/ 9 Lite/9R)

Επιπλέον, η εταιρία ίσως να παρουσιάσει το πρώτο της smartwatch κατά τη διάρκεια του event παρουσίασης.

Αναμενόμενες προδιαγραφές σειράς OnePlus 9

Τα OnePlus 9 θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή της Qualcomm, Snapgragon 888, ο οποίος θα συνδυάζεται με με 12GB RAM και τουλάχιστον 128GB αποθηκευτικού χώρου. Και τα δύο κινητά αναμένεται να τροφοδοτούνται από μπαταρίες 4500mAh και με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 65W.

Η έκδοση Pro θα έχει οθόνη 6,7 ιντσών, adaptive LTPO OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Οι φήμες ακόμα λένε ότι θα έχει σύστημα καμερών με την υπογραφή της Hasselblad με 48MP βασική κάμερα, 64ΜΡ υπερευρυγώνιο αισθητήρα και έναν 8ΜΡ τηλεφακό. Άλλες φήμες μιλούν ότι θα υποστηρίζει ασύρματη γρήγορη φόρτιση 45W και πιστοποίηση ΙΡ68 για προστασία από νερό και σκόνη.

Το βασικό μοντέλο θα έχει μάλλον 6,5 ίντσες οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και 48ΜΡ βασική κάμερα, 50ΜΡ υπερευρυγώνιο και έναν ακόμα αισθητήρα 2ΜΡ.

Το OnePlus 9R αναφέρεται ότι θα έχει οθόνη 6,5 ιντσών, με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και τον επεξεργαστή Snapdragon 690. Προφανώς θα έχει 64ΜΡ βασική κάμερα και 8Μρ υπερευρυγώνιο αισθητήρα και μπαταρία 5000mAh με 30W γρήγορη φόρτιση.

Το OnePlus smartwatch, το οποίο ξέρουμε σίγουρα ότι είναι κάτι που ετοιμάζεται, ίσως να λάβει κάποιες σχεδιαστικές ιδέες από το Oppo Watch RX και ίσως να τρέχει το Wear OS της Google.

Η αναφορά που έχουμε σήμερα λέει επίσης ότι θα αρχίσουν τα “teaser” σχετικά με τη σειρά OnePlus 9, μέσα στις επόμενες μέρες.

[via]

ΠΗΓΗ: