Η Μπέθανι Γουίλιαμς και η βιώσιμη επιχείρησή της παίρνουν το BFC / Vogue Designer Fashion Fund και 230 χιλ. ευρώ target=”_blank”

0
Η-Μπέθανι-Γουίλιαμς-και-η-βιώσιμη-επιχείρησή-της-παίρνουν-το-bfc-/-vogue-designer-fashion-fund-και-230-χιλ.-ευρώ-target=”-blank”

Μπέθανι Γουίλιαμς

«Ανακηρύσσουμε την Μπέθανι Γουίλλιαμς ως την νικήτρια του 2021 BFC/Vogue Designer Fashion Fund. Από το 2008, ο Οργανισμός στοχεύει να αναδείξει τα εξαιρετικά ταλέντα και να ενισχύσει τις επιχειρήσεις να παίξουν τον ρόλο τους στην θετική ανάπτυξη μέσω εξατομικευμένης καθοδήγησης και για τον νικητή σχεδιαστή, ένα χρηματικό έπαθλο 200.000 στερλινών που θα του επιτρέπει να οδηγήσει την επιχείρησή του στο επόμενο επίπεδο».

Κάπως έτσι το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (British Fashion Council) ανακοίνωσε ότι σχεδιάστρια με έδρα το Λονδίνο, Μπέθανι Γουίλιαμς είναι η νικήτρια του φετινού βραβείου BFC / Vogue Designer Fashion Fund.

Η Γουίλιαμς κερδίζει χρηματικό έπαθλο 200.000 αγγλικών λιρών (230.45 ευρώ) μαζί με την προαναφερθείσα καθοδήγηση για να βοηθηθεί ώστε να οδηγήσει την επιχείρησή της σε «επόμενο επίπεδο».

 Ο Έντουαρντ Ένινφουλ, αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue και πρόεδρος της επιτροπής του Fashion Fund (Ταμείου για τη Μόδα) ανέφερε σε δήλωσή του: «Συγχαρητήρια στη Μπέθανι Γουίλιαμς για το βραβείο του BFC / Vogue Designer Fashion Fund του 2021. Η Μπέθανι είναι εξαιρετικό ταλέντο. Εκτός από τα σημαντικά χαρίσματά της ως σχεδιάστρια, έχει αναθεωρήσει τον τρόπο δημιουργίας των συλλογών της, συνεργαζόμενη με γυναίκες που είναι άστεγες ή στη φυλακή, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιώντας την επιχείρησή της για να προσφέρει εκπαίδευση και υποστήριξη. Είναι πραγματικά ένα φαινόμενο».

Η Μπέθανι Γουίλιαμς επιλέχθηκε για το βραβείο του 2021 με τους συνυποψήφιούς της να λαμβάνουν επίσης ένα πλήρες πρόγραμμα καθοδήγησης μέσω της ομάδας υποστήριξης επιχειρήσεων του BFC.

Η Κάρολαϊν Ρας διευθύνουσα σύμβουλος του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας πρόσθεσε: «Το brand της Μπέθανι είναι ένα πραγματικό παράδειγμα βιώσιμης επιχείρησης και ως σχεδιάστρια, βρίσκει συνεχώς νέες καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις».

«Νιώθω τεράστια τιμή και συναισθηματική πλήρωση», έγραψε μεταξύ άλλων η ίδια για το γεγονός στον λογαριασμό της στο Instagram. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bethany Williams | Designer (@bethany_williams_london)

 

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ, britishfashioncouncil.co.uk

ΠΗΓΗ: