Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για καφέ με γιατρούς από Ευαγγελισμό και Σωτηρία

0
Η-Κατερίνα-Σακελλαροπούλου-για-καφέ-με-γιατρούς-από-Ευαγγελισμό-και-Σωτηρία

Με μάσκες και μέσα στο… όριο των έξι ατόμων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου «τίμησε» το «άνοιγμα» της εστίασης ύστερα από έξι μήνες.

Σε ένα μικρό καφέ η Κατερίνα Σακελλαροπούλου μαζί με ανθρώπους που μάχονται καθημερινά τον κορονοϊό είχαν την ευκαιρία να ξαναζήσουν λίγο από την καθημερινότητα που μας έχει στερήσει η πανδημία.

«Πρώτη μέρα με την εστίαση πάλι ανοικτή, έστω και με περιορισμούς. Απολαμβάνοντας ένα καφέ και φιλική κουβέντα με γιατρούς από τον Ευαγγελισμό και το Σωτηρία ξαναζούμε μικρές χαρές της καθημερινότητας, που τις θεωρούσαμε αυτονόητες μέχρι να μας τις στερήσει η πανδημία», έγραψε στο twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανεβάζοντας τη φωτογραφία με την Αναστασία Κοτανίδου και τους άλλους γιατρούς.

Πρώτη μέρα με την εστίαση πάλι ανοικτή, έστω και με περιορισμούς. Απολαμβάνοντας ένα καφέ και φιλική κουβέντα με γιατρούς από τον Ευαγγελισμό και το Σωτηρία ξαναζούμε μικρές χαρές της καθημερινότητας, που τις θεωρούσαμε αυτονόητες μέχρι να μας τις στερήσει η πανδημία. pic.twitter.com/QZjFMWPhNI

— President GR (@PresidencyGR) May 3, 2021

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις