Η επιστροφή των μαθητών στα θρανία των Λυκείων (εικόνες) target=”_blank”

0

Στις σχολικές αίθουσες επιστρέφουν από σήμερα οι μαθητές των λυκείων, με αρνητικό self test. Από την Κυριακή 11 Απριλίου άνοιξε η υπηρεσία της δήλωσης αποτελεσμάτων των self tests έως 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο, στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr. Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού τεστ κορονοϊού θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα και συνιστάται Δευτέρα και Πέμπτη. Αυτό αφορά μαθητές, εκπαιδευτικούς και διοικητικά στελέχη των σχολείων. Επίσης προτείνεται το τεστ να γίνεται το ίδιο πρωί ή το προηγούμενο βράδυ.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα έχουν παραληφθεί 2.000.000 τεστ και μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα παραληφθούν άλλα 7.000.000 τεστ. Επίσης, έχουν ήδη προχωρήσει οι διαδικασίες νέου διαγωνισμού για την προμήθεια ακόμα 10 εκατομμυρίων self-test.

Στιγμιότυπο από το 2ο Λύκειο Γλυφάδας, την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. Στις τάξεις τους επέστρεψαν και πάλι οι μαθητές/τριες όλων των γενικών και επαγγελματικών Λυκείων της χώρας.Στιγμιότυπο από το 2ο Λύκειο Γλυφάδας, την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. Στις τάξεις τους επέστρεψαν και πάλι οι μαθητές/τριες όλων των γενικών και επαγγελματικών Λυκείων της χώρας.Στιγμιότυπο από το 2ο Λύκειο Γλυφάδας, την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. Στις τάξεις τους επέστρεψαν και πάλι οι μαθητές/τριες όλων των γενικών και επαγγελματικών Λυκείων της χώρας.Στιγμιότυπο από το 2ο Λύκειο Γλυφάδας, την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. Στις τάξεις τους επέστρεψαν και πάλι οι μαθητές/τριες όλων των γενικών και επαγγελματικών Λυκείων της χώρας.Στιγμιότυπο από το 2ο Λύκειο Γλυφάδας, την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. Στις τάξεις τους επέστρεψαν και πάλι οι μαθητές/τριες όλων των γενικών και επαγγελματικών Λυκείων της χώρας.

ΠΗΓΗ: