Η ελληνοτουρκική ένωση στο Survivor με «μήνυμα» Ατσούν: «Η θάλασσα ανάμεσά μας δεν σημαίνει τίποτα« (vid)

0
Η-ελληνοτουρκική-ένωση-στο-survivor-με-«μήνυμα»-Ατσούν:-«Η-θάλασσα-ανάμεσά-μας-δεν-σημαίνει-τίποτα«-(vid)

Αγώνισμα ασυλίας δεν έχει στο Survivor αυτή την εβδομάδα, ούτε αποχώρηση, αλλά είχε ελληνοτουρκική ένωση. Τα δύο ριάλιτι βρίσκονται στην ίδια φάση και ο Ατσούν, ο μεγαλο-τηλεοπτικός-παραγωγός έκανε και φέτος τη μείξη, αλλά… με διαφορετικά συστατικά.

Δεν θα έχει Ελλάδα-Τουρκία, αλλά οι κόκκινες ομάδες από Ελλάδα και Τουρκία θα παίξουν μαζί σαν μία και το ίδιο θα συμβεί και με τους μπλε. Ίσως δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά με όλα αυτά που συμβαίνουν στις σχέσεις των δύο χωρών. 

Ο Ατσούν μάλιστα πέρασε και το “μήνυμά” του, λέγοντας: 

«Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί.

Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. 

Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα “μήνυμα”. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σαν στο “σπίτι” του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • «Καλύτερα να μην του είχα δώσει τα τσιγάρα»: Ο άνθρωπος που είπε για το πλαστό 20δολαρο του Τζορτζ Φλόιντ που οδήγησε στη δολοφονία του
  • Mήνυμα του δάσκαλου σε ανήλικη μαθήτριά του: «Τι είναι αυτά που λέτε κύριε…» (vid)
  • Bloomberg: Μπορεί να εμπλέκεται και Έλληνας στην αεροπειρατεία με τον Προτάσεβιτς (vid)
  • Χουντογλέντι στην Λάρισα: Κλαρίνα και χοροί με φωτογραφία του Παπαδόπουλου (vid)

ΠΗΓΗ: