Η αποστομωτική απάντηση της Ακαδημίας των Όσκαρ στον Donald Trump

1
Η-αποστομωτική-απάντηση-της-Ακαδημίας-των-Όσκαρ-στον-donald-trump


Αρχική


Lifestyle


Η αποστομωτική απάντηση της Ακαδημίας των Όσκαρ στον Donald Trump

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021, 20:00

Η αποστομωτική απάντηση της Ακαδημίας των Όσκαρ στον Donald Trump

Είναι γνωστό πως ο Donald Trump δεν μασά τα λόγια του ακόμα και όταν διατελούσε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών συνήθιζε να αναρτά στον λογαριασμό του στο Twitter πικρόχολα σχόλια για τον οποιοδήποτε. Αυτή τη φορά, με επίσημη ανακοίνωσή του, αναφέρθηκε στην τελετή απονομής των Όσκαρ και το πόσο λάθος ήταν όλη η βραδιά.

Συγκεκριμένα, ο Trump δήλωσε: «Αυτό που παλιότερα αποκαλούσαμε “Academy Awards” (βραβεία της Ακαδημίας), και τώρα πλέον ονομάζονται “Oscars” – ένας λιγότερο ουσιώδης και κομψός χαρακτηρισμός – σημείωσε τη χαμηλότερη τηλεθέαση στην καταγεγραμμένη ιστορία, ακόμα χαμηλότερη από την περσινή χρονιά, προσθέτοντας ένα ακόμη χαμηλό ρεκόρ. Αν συνεχίσουν με την τρέχουσα γελοία φόρμουλα, η κατάσταση θα χειροτερέψει -αν αυτό είναι εφικτό. Πηγαίνετε 15 χρόνια πίσω, δείτε τη φόρμουλα που χρησιμοποιούσαν τότε, αλλάξτε πάλι το όνομα σε “The Academy Awards”, μην είστε τόσο πολιτικά ορθοί και βαρετοί και κάντε το σωστά. Επίσης, φέρτε πίσω ένα σπουδαίο παρουσιαστή. Αυτοί οι άνθρωποι της τηλεόρασης σπαταλούν τον χρόνο τους, σκεπτόμενοι πώς θα προωθήσουν το Δημοκρατικό Κόμμα, που καταστρέφει τη χώρα μας και ακυρώνει τους Συντηρητικούς και τους Ρεπουμπλικανούς. Αυτή η φόρμουλα σίγουρα δε λειτούργησε πολύ καλά για την Ακαδημία».

Μάλιστα ο ίδιος υπέγραψε ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Σε απάντησή του, η Ακαδημία με μία καυστική ανακοίνωση, την οποία κοινοποίηση και ο Jimmy Kimmel, ανέφερε: «Αυτόν που κάποτε αποκαλούσαμε Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και τώρα είναι κάποιος που ονομάζεται “Don”, ένας λιγότερο ουσιώδης και κομψός χαρακτηρισμός, έχει πλέον τα χαμηλότερα ποσοστά αποδοχής από οποιονδήποτε άλλο Πρόεδρο στη σύγχρονη ιστορία. Τα μαλλιά σου είναι γελοία, το μαύρισμά σου είναι γελοίο και ό,τι λες είναι ανόητο. Πήγαινε 15 χρόνια πίσω, απόκτησε ένα καινούριο ριάλιτι σόου, προσποιήσου ότι γράφεις ένα ακόμη βιβλίο και πήγαινε πίσω για ύπνο.

Υ.Γ. Το σόου μας φέτος πήγε χάλια επειδή εσύ έδωσες σε όλους Covid.»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

ΠΗΓΗ: