Η έκθεση της Γενεύης του 2021 ίσως ανοίξει τις πύλες της μόνο για τους δημοσιογράφους

5
Η-έκθεση-της-Γενεύης-του-2021-ίσως-ανοίξει-τις-πύλες-της-μόνο-για-τους-δημοσιογράφους

Τον Ιούνιο, οι διοργανωτές της έκθεσης της Γενεύης ακύρωσαν την εκδήλωση του 2021, καθώς έρευνα τους έδειξε ότι οι περισσότεροι εκθέτες πιθανότατα δεν θα συμμετείχαν σε αυτή, και αντ ‘αυτού προτιμούσαν να επιστρέψουν στην έκθεση το 2022.

Επιπλέον, ένα μήνα αργότερα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να πουλήσουν τα δικαιώματα  της έκθεσης για 14,1 εκατ. ευρώ στην εταιρία που διαχειρίζεται το εκθεσιακό κέντρο στο οποίο διεξάγεται η έκθεση, την Palexpo SA. Ωστόσο, η τελευταία περιέγραψε αυτό το ποσό ως τεράστιο”, και τελικά δεν ενδιαφέρθηκε.

Φτάνοντας στο σήμερα, η έκθεση της Γενεύης ίσως γίνει το 2021 με ένα “αλλά”. Σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν, οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν πάρει προσφορά για ένα all-inclusive πακέτο, που καλύπτει το κόστος των περιπτέρων και των καταλυμάτων τους για τους επισκέπτες.

Το πακέτο αυτό αφορά μόνο τις τρεις δημοσιογραφικές ημέρες, όσες προτείνεται να διαρκέσει η έκθεση. Μέχρι στιγμής καμία αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, ενώ θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι τοπικές αρχές για την διεξαγωγή της.

ΠΗΓΗ: