Ηρώ Μουκίου: «Ξύπνησα ένα πρωί  και είπα “δεν πρέπει να ζει το μωρό”»

0
Ηρώ-Μουκίου:-«Ξύπνησα-ένα-πρωί -και-είπα-“δεν-πρέπει-να-ζει-το-μωρό”»

Η Ηρώ Μουκίου σε μια συγκλονιστική συνέντευξη έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Μίλησε για κάτι που της έχε συμβεί και πραγματικά συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Βαρυμπόμπη: Ώρες αγωνίας για την Κατερίνα Βρανά: «Είμαι με την ψυχή στο στόμα»

  • Ποιο είναι το μυστικό που ο γάμος σας έχει κρατήσει τόσα χρόνια;

Δεν ξέρω αν θα είχε κρατηθεί ζωντανός ο γάμος μου 20 χρόνια με τριβή κάθε μέρα. Δεν μπορώ να το πω, γιατί δεν το έζησα. Αν εξαιρέσεις τα τρία χρόνια που έζησα στη Λάρισα σε μία προσπάθεια να αποκεντρωθώ, όλο το υπόλοιπο το έχουμε χτίσει κάνοντας σαν τρελοί να συναντηθούμε τα Σαββατοκύριακα. Αντε και λίγες διακοπές κάθε καλοκαίρι. Αν υπάρχει αγάπη, σεβασμός και εμπιστοσύνη, η απόσταση ξεπερνιέται και γίνεται εργαλείο.

  • Καταλάβατε από την πρώτη στιγμή πως ο σύζυγος σας είναι το άλλο σας μισό;

Ναι! Ήμουν σε περιοδεία και δεν έψαχνα να βρω άντρα (γέλια). Μου ήρθε εντελώς ξαφνικά και με μία απλή χειραψία το κατάλαβα. Ήταν σαν να με διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα.

  • Μετανιώσατε που δεν αποκτήσατε δεύτερο παιδί;

Βέβαια, μετάνιωσα πάρα πολύ, Νιώθω τύψεις γιατί δεν το πάλεψα. Με μία αποβολή που είχα μετά την κόρη μου, δεν θέλησα ξανά από φόβο μην το χάσω πάλι.

  • Ήταν σοκαριστικό φαντάζομαι.

Ήμουν στον τρίτο μήνα και το κατάλαβα. Δεν είχα ούτε αιμορραγία ούτε τίποτα. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «δεν πρέπει να ζει το μωρό». Δεν είχα κάποια δείγματα, απλά κάτι κατάλαβα μέσα μου.

  • Θα ήταν δύσκολο, παρότι είχατε ένα παιδί…

Όταν μία γυναίκα έχει 30 αποβολές αν έχει έστω ένα παιδί, ο πόνος και η οδύνη σαφώς δεν είναι τα ίδια. Είναι πολύ χειρότερα. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη θέση. Φυσικά όμως ήταν ένας μικρός θάνατος.

Τι ονειρεύεστε για το μέλλον;

Μετά την πανδημία δυνάμωσε μέσα μου το «όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει». Ονειρεύομαι ταξίδια, χαμόγελα, αγγίγματα και να είμαστε όλοι υγιείς. Να υπάρχει μία ωραία ισορροπία πάνω στον πλανήτη, με καθαρό περιβάλλον, αγάπη προς τα ζώα, κάτι σαν τα παιδιά των λουλουδιών.

  • Γιαγιά θέλετε να γίνετε;

(Γέλια) Φυσικά. Από τη στιγμή που γεννάς, σκέφτεσαι το μέλλον. Είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο. Δεν νομίζω ότι κάποια γυναίκα όσο φιλάρεσκη και να είναι, όσο και να φοβάται τον χρόνο και τη φθορά, να μην περιμένει να γίνει γιαγιά, είπε η Ηρώ Μουκίου στο ΕΓΩ.

ΠΗΓΗ: