Ηλιούπολη: Νέα καταγγελία για τον επίορκο αστυνομικό target=”_blank”

0

Μία νέα καταγγελία σε βάρος του επίορκου αστυνομικού, που προφυλακίστηκε ύστερα από τις αποκαλύψεις της 19χρονης η οποία κατέθεσε ότι την υποχρέωνε να εκδίδεται, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η καταγγελία προέρχεται από την εν διαστάσει σύζυγο τού 39χρονου, η οποία μέσω της δικηγόρου της υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός την κακοποιούσε σε τέτοιο βαθμό, που την υποχρέωσε να φύγει από το σπίτι, αλλά και να μην έχει επαφή με το εννιάχρονο παιδί τους.

Η Ελισσάβετ Τσέρτου δηλώνει μεταξύ άλλων: Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική  επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του.

Κινείται, μάλιστα, νομικά σε βάρος του: Σήμερα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, «έσπασε» η σιωπή της μητέρας και μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας  σε εκείνη καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

ΠΗΓΗ: