Ηλεκτρικό σάρωθρο Green Machines 500ze και 500ze+ από την «Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ»

2
Ηλεκτρικό-σάρωθρο-green-machines-500ze-και-500ze+-από-την-«Νικ-Ι.-Θεοχαράκης-ΑΕ»

H εταιρεία «Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ» είναι ο εισαγωγέας και διανομέας των αμιγώς ηλεκτροκίνητων σαρώθρων της Green Machines στην Ελλάδα.

Εδώ και πολλά χρόνια, η Green Machines συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης για καθαρότερες πόλεις, παρέχοντας αποτελεσματικά και εξελιγμένα σάρωθρα.

Ένα εξ αυτών είναι και τo ηλεκτρικό σάρωθρο Green Machines 500ze που διαθέτει δύο ανεξάρτητες βούρτσες για μέγιστη απόδοση καθαρισμού.

Επιπλέον, το Green Machines 500ze διαθέτει μοναδικό σύστημα αναρρόφησης με στροβιλισμό του αέρα μέσα στον κάδο, επιτυγχάνοντας πανίσχυρη αναρρόφηση της σκόνης και των στερεών απορριμμάτων.

Το Green Machines 500ze έχει φίλτρα σκόνης τριών σταδίων και μειώνει σημαντικά την κατανάλωση νερού.

Παράλληλα, χάρη στον εκλεπτυσμένο και εργονομικό σχεδιασμό του, αλλά και στην κίνησή του αμιγώς με ηλεκτρικό ρεύμα, το Green Machines 500ze προσφέρει μειωμένο κόστος χρήσης και συντήρησης. Ακόμα, είναι εξαιρετικά άνετο για τον χειριστή του, με έξυπνη εναλλαγή μέσω του joystick με ένα άγγιγμα, μεταξύ των λειτουργιών σάρωσης και κίνησης. Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς. Διατηρούν τη φόρτισή τους σε όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ενώ το απίστευτα χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (μόλις τρία ευρώ ανά φόρτιση), σημαίνει ότι το κόστος απόκτησης μπορεί να αποσβεσθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των συγκεκριμένων μοντέλων, είναι ο χαμηλός θόρυβος λειτουργίας τους. Σε μέρη όπου ο θόρυβος είναι ανεπιθύμητος, όπως στους πεζοδρόμους, στα πάρκα, τα κοιμητήρια ή τα πάρκινγκ των νοσοκομείων, τα σάρωθρα της Green Machines κάνουν τη δουλειά τους περνώντας αθόρυβα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310 561200 και στο email [email protected] Δελτίο Τύπου

ΠΗΓΗ: