Ζιάγκος: «Θετικό το πρόσημο της προετοιμασίας μέχρι τώρα»

0
3
Ζιάγκος:-«Θετικό-το-πρόσημο-της-προετοιμασίας-μέχρι-τώρα»

Ο Ηρακλής έπαιξε δύο φιλικά στην Αθήνα με Ολυμπιακό και Περιστέρι κι επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας μέχρι τώρα.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως, «Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο προετοιμασίας με δύο επίπονα ταξίδια και τέσσερα φιλικά απέναντι στις καλύτερες ομάδες της λίγκας. Με βάση τους στόχους που είχαμε θέσει για αυτή τη φάση της προετοιμασίας και αυτά τα παιχνίδια, το πρόσημο είναι θετικό. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών, από το βαθμό εμπέδωσης κάποιως αρχών φιλοσοφίας και το κομμάτι της αγωνιστικής συνοχής και της κατανόησης των ρόλων μέσα στην ομάδα».

Ο Ζιάγκος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Κεραυνό που περιμένει τον Ηρακλή στα προκριματικά του BCL, έναν αγώνα που θα γίνει στη Λευκωσία, «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για τα προκριματικά του BCL,  έχοντας μπροστά μας ένα πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι καθόλου εύκολο. Παρά τις επικίνδυνες και λανθασμένες συζητήσεις που γίνονται αυτή την εποχή είναι παιχνίδι νοκ άουτ, στην έδρα του αντιπάλου και κάθε νοκ άουτ παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο και η συζήτηση για φαβορί και αουτσάιντερ είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Προτεραιότητα για τον Ζιάγκο είναι όπως είπε «να επιστρέψουν οι τραυματίες και να δουλέψει η ομάδα χωρίς απουσίες, υγιής και απερίσπαστη, για τα δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται στα προκριματικά του Basketball Champions League».

ΠΗΓΗ: