Ζαρίφη:Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση ότι βγήκε θετική στον κορονοϊό

0
0
Ζαρίφη:Οι-πρώτες-δηλώσεις-της-μετά-την-ανακοίνωση-ότι-βγήκε-θετική-στον-κορονοϊό

Mετά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη ότι η Κατερίνα Ζαρίφη που συμμετέχει στο J2US είναι θετική στον κορονοϊό, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έκανε τις πρώτες δηλώσεις της.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είπε: «Είμαι καλά. Τώρα μόλις βγήκε το θετικό… Είναι θετικό και το διδυμάκι μου, ο Αναστάσης. Ιδιαίτερα συμπτώματα δεν έχω, έχω μια κόπωση, την οποία την έχω τα τελευταία πέντε χρόνια, οπότε δεν έκρινα ότι είναι σύμπτωμα. Κατά τα’ άλλα καλά, δυστυχώς δεν μου έχει κοπεί η όρεξη και το βλέπω θετικά. Τίποτα δεν έχω χάσει, εκτός από την ταυτότητά μου που την ψάχνω μέσα στο σπίτι, δεν έχασα τίποτα. Πραγματικά δεν είχα τίποτα σαν σύμπτωμα.»!

  • VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Πάμε Δανάη: Ακύρωσαν συνέντευξη του Πετράκου και η Δανάη αποκάλυψε τον λόγο!

Και τόνισε: «Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχουν και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που πραγματικά ζούνε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι οι 14 μέρες απομόνωσης γιατί ξέρετε ότι το στόμα μου δεν σταματάει. Είναι κάτι που μας πλησιάζει επικίνδυνα, θέλω να προστατεύεστε γιατί πρέπει να σεβόμαστε και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που έχουν και τη μεγάλη επικινδυνότητα».

Δείτε όλα όσα είπε παραπάνω!

ΠΗΓΗ: