Επεισόδια και προσαγωγές σε παραλία για τα μέτρα κατά της πανδημίας!

0
2
Επεισόδια-και-προσαγωγές-σε-παραλία-για-τα-μέτρα-κατά-της-πανδημίας!

Στο “κόκκινο” η ένταση σε παραλία στο θέρετρο του Μπλάνκερμπεργκ, στο Βέλγιο. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές, μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν λόγω της εντολής εκκένωσης της παραλίας, λόγω παραβίασης των μέτρων κατά της πανδημίας.

Τα γεγονότα στην παραλία του Μπλάνκερμπεργκ επιβεβαίωσε η δήμαρχος της πόλης Νταφνέ Ντιμερί: “Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την ασφάλεια στο παραθαλάσσιο θέρετρό μας και τώρα αυτό…”, διαμαρτυρήθηκε.

Τα επεισόδια προκάλεσε μια ομάδα νέων, στους οποίους ζητήθηκε να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας κατά της διασποράς του κορονοϊού, σύμφωνα με μαρτυρίες στο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTBF.

Όπως έγραψε η εφημερίδα “Het Laatste Nieuws”, μια ομάδα παραθεριστών στράφηκε κατά της αστυνομίας, αφού τους ζητήθηκε να φύγουν από την παραλία.

Ακολούθησε βίαιη συμπλοκή με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων και η αστυνομία αναγκάστηκε να καλέσει ενισχύσεις για να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση.

Στις εικόνες που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες και κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνονται νέοι να πετάνε ομπρέλες εναντίον των αστυνομικών στην παραλία.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΠΗΓΗ: